Κεφάλαιο 21

1.6K 183 9
                                    

Δώρο άλλο ένα κεφάλαιο γιατί μου το ζητήσατε και ψηφίσατε και είσασταν τέλειες όπως πάντα! <3
-Βαρβάρα
~~~~~~
Συγνώμη ξανά για το μικρό κεφάλαιο. Έχω ένα γάμο να πάω αύριο και έχω πολλές ετοιμασίες να κάνω.

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν είναι διορθωμένο. Οπότε συγνώμη για τα τυχών λάθη και ελπίζω να σας αρέσει το κεφάλαιο.

Συγχαρητήρια στην νικήτρια που πήρε τον ρόλο της συντρόφου του Liam! Συγνώμη αν δεν διαλεχτήκατε, ήταν πάρα πολύ δύσκολη απόφαση. Και η σύντροφος του Niall θα έρθει σε λίγο, όταν είμαι έτοιμη να την βάλω.

-Alice

-:-:-:-

Κοίταζα το καημένο κορίτσι από πίσω μου με γουρλωμένα μάτια και προσπαθούσα με οτι καλύτερο μπορούσα να σκεφτώ κάτι σωστό να κάνω για να την βοηθήσω. Σκούντηξα το χέρι της Perrie και γύρισε προς εμένα με ένα κατσούφιασμα. Έδειξα με το κεφάλι μου προς το κορίτσι που φώναζε από πόνο από πίσω μου και οι ώμοι της Perrie σηκώθηκαν σαν να μην ήθελε να την βοηθήσει με την αύρα του κακού κοριτσιού που είχε.

"Um, ίσως πρέπει να σε πάμε στις πρώτες βοήθειες;" πρότεινα σιγανά και έπιασα το χέρι της απαλά. Νόμιζα οτι θα αρνιότανε την προσφορά, αλλά αντί αυτού, έγνεψε με τα μάτια της κλειστά από τον πόνο.

Κοίταξα την Perrie απεγνωσμένα και είδα την έκφραση της να είναι γεμάτη από τρόμο και φόβο, τα χείλη της ανοιχτά και τα γαλάζια μάτια της ορθάνοιχτα. "Ο Θεέ μου." την άκουσα να μουρμουρίζει πριν πιάσει το άλλο χέρι του κοριτσιού με πιο πολύ θανατηφόρο βλέμμα, κάνοντας το κορίτσι να φοβηθεί λίγο. "Evelyn, βιάσου!" είπε θυμωμένα, περνώντας το κορίτσι μακριά από την γραμμή, αφήνοντας μου καμιά επιλογή από το να ακολουθήσω. Δεν είχα καταλάβει οτι το κορίτσι ήταν παρέα με ένα άλλο, που μας ακολούθησε με ένα ανήσυχο βλέμμα. Αυτή δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει επειδή ήταν στο τηλέφωνο, αλλά κατευθείαν το έκλεισε στον-όποιος-και-αν-ήταν και ήρθε γρήγορα από πίσω μας.

"Nicole? Τι συμβαίνει;" ρώτησε. Το κορίτσι που πονούσε-- η Nicole--απλά κούνησε το κεφάλι της και μας ακολούθησε στην μεγάλη σκηνή με ένα κόκκινο '+' πάνω της. Μας κοίταξε με ανησυχία αλλά εγώ απλά σήκωσα τους ώμους μου. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ρίξανε ανήσυχα και στενάχωρα βλέμματα στο κορίτσι που το χέρι της κρεμόταν πάνω στους ώμους μου όπως στάθηκα μπροστά στην σκηνή.

Ανοίξαμε τις πόρτες, μια νοσοκόμα ήρθε κατευθείαν δίπλα από τους αγενείς ανθρώπους που εισέβαλαν στην σκηνή. Η γυναίκα, που έδειχνε περίπου 40 χρονών ήταν έτοιμη να μας ρίξει ένα βλοσυρό ύφος μέχρι που είδε το κορίτσι που σχεδόν έκλαιγε στα χέρια μου.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα