Κεφάλαιο 61

1.2K 158 16
                                    

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΣΥΓΝΩΜΗ!!

ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

- Alice

-:-:-:-

Ήταν 2010, και ένα δεκαεξάχρονο αγόρι έστεκε σε μια στάση του λεωφορείου μόνο. Τα μαλλιά του ήταν μουσκεμένα από την βροχή που έτρεχε πάνω του όσο σκεφτόταν την ομάδα του στο ποδόσφαιρο που πολεμούσαν να κερδίσουν. Χαμογέλασε στην ανάμνηση όπως βάλανε το γκολ της νίκης το τελευταίο λεπτό.

Άκουσε βήματα να γίνονται δυνατότερα και γύρισε για να δει 3 έφηβα αγόρια που ήταν όλα ανθυγιεινές κοκαλιάρικα. Το πιο ψηλό από αυτά στάθηκε μπροστά. Είχε κούφια μάγουλα και μάτια με μαύρους κύκλους, τα χέρια του ήταν μεγάλα και κοκαλιάρικα και είχε ένα σκουφί που κάλυπτε το κούτελο του.

"Εσύ," είπε. "Έχεις να μας δώσεις;"

"Τι;" το αγόρι μουρμούρισε, τα φρύδια του συνοφρυώθηκαν.

"Τσιγάρα," ένας άλλος είπε.

"Όχι, συγνώμη," ο μικρός Harry Styles είπε και γύρισε το βλέμμα του πίσω στον δρόμο, ελπίζοντας να πήγαινε σπίτι σύντομα.

Τα τρία αγόρια τον πλησίασαν σιγανά, τα χέρια τους στις τσέπες τους.

"Λεφτά;"¨το τρίτο αγόρι ρώτησε σιγανά.

"Όχι," ο Harry είπε, ενοχλημένος. Ξεκάθαρα: τα αγόρια το συνειδητοποίησαν.

"Αν μπορείς να πληρώσεις ταξί, νομίζω μπορείς και να πληρώσεις ένα πακέτο τσιγάρα," ο τρίτος είπε σαρκαστικά και κοροϊδευτικά.

Ο Harry δεν είπε τίποτα.

"Απλά δώσε μας λίγα γαμημένα χρήματα ή κάτι," ο ψηλός είπε χαλαρά και τράβηξε την τσάντα από την πλάτη του Harry με την προσπάθεια να βρει οτι λεφτά περίσσεψαν από αυτόν. Ο Harry προσπάθησε να τραβήξει την τσάντα για να μην του την πάρει και έσπρωξε τον ξένο στο βρώμικο πάτωμα.

"Φύγετε," φώναξε ακριβώς πριν ένα από τα αγόρια σχεδόν ξερίζωσε την τσάντα από τα χέρια του εντελώς και ο άλλος έπιασε τα χέρια του. Το αγόρι άφησε την τσάντα στην άκρη και βοήθησε τον φίλο του να κρατήσει τον Harry ενάντια στον τοίχο στην στάση του λεωφορείου. Ο Harry γρύλισε όπως στο τζάμι ράγισε πίσω από το κεφάλι του και σταμάτησε να αντιστέκεται όπως μαύρα κυκλάκια εμφανίστηκαν μπροστά στην όραση του, σαν μούχλα.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα