Κεφάλαιο 26

1.8K 183 5
                                    

Ευχαριστώ για πάνω από 200 χιλιάδες αναγνώσεις! ΝΈΟ ΕΞΏΦΥΛΛΟ! Ευχαριστώ την eva1998gr στο twitter για αυτό. Το αγαπώ!

-Alice

~

"I want to shelter you but with the beast inside, there's no where we can hide."

-Imagine Dragons, Demons

-:-:-:-

Τα χείλια μου δεν ήταν ενωμένα όπως κοίταζα την τηλεόραση με δέος, τα μάτια μου ορθάνοιχτα και τα φρύδια μου συνοφρυωμένα. Κοίταζα, ακινητοποιημένη, όπως λέξεις και πιστώσεις να εμφανίζονταν στην οθόνη.

"Αυτό ήταν;" σχεδόν ψιθύρισα, και άκουσα τον Harry, να τεντώνεται από πίσω, το απαλό ροχαλητό του σιγανά τελείωσε όπως ξύπνησε. Ο Harry έτριψε τα μάτια του και χασμουρήθηκε, γλιστρώντας το χέρι του στους ώμους μου όπως εγώ πατούσα γρήγορα κουμπιά. "Είσαι σοβαρός; Harry," άνοιξε τα μάτια του ξανά, μουρμουρώντας σιγανά κάτω από την αναπνοή του. "Τι...τι έχασα;" μουγκρισε σιγανά, ξεκουράζοντας το κεφάλι του στους ώμους μου, κλείνοντας τα μάτια του.

"Τελείωσε;" ξεφύσιξα, κατσουφιάζοντας. "Κιόλας; Ποιος τελειώνει ένα παιχνίδι με ένα οκέι;"

Ο Harry αναστέναξε και έκατσε σε μια καλύτερη στάση. "Δεν ξέρω, Evelyn."

Το βλέμμα μου γύρισε στου Harry και συνειδητοποίησα οτι τα μάτια του ήταν κλειστά ξανά. "Πήγαινε στο κρεβάτι." του είπα με υποβλητικό τρόπο, σηκώνοντας τους ώμους μου ελαφρά. "Χρειάζεσαι ενέργεια."

Ένα τεμπέλικο χαμόγελο ήταν στο πρόσωπο του Harry.  "Είσαι κουρασμένη, επίσης." μάντεψε. "Ίσως πρέπει να έρθεις μαζί μου."

Ξεφύσιξα σιγανά και έβγαλα τον Harry από πάνω μου και έτσι το κεφάλι του έπεσε στα πόδια μου. "Όχι ευχαριστώ. Θα ήταν καλύτερα να μείνω ξύπνια για όλη μου την ζωή."

Ο Harry ξεφύσιξε. "Είσαι τόσο προκλητική. Παραδέξου την αγάπη σου για εμένα."

Γέλασα και στριφογύρισα τα μάτια μου. "Συγνώμη που θα σπάσω την βρώμικη μικρή καρδούλα σου Henry, αλλά αυτό ποτέ δεν θα συμβεί."

Ο Harry σιγοτραγούδησε, ανίκανος να πει κάτι.

"Οh σε παρακαλώ." χαχάνισε μετά από μερικά λεπτά ησυχίας, και σηκώθηκε άκαμπτα. Τα χέρια του τοποθετήθηκαν δίπλα στους μηρούς του, στον καναπέ, όπως βοήθησε τον εαυτό του να σηκωθεί. Ο Harry προχώρησε μπροστά και άνοιξε με τον διακόπτη την λάμπα. "Έρχεσαι;" ρώτησε και γύρισε το κεφάλι του προς τον διάδρομο.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα