Κεφάλαιο 58

1.4K 162 36
                                    

Για να απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις σας:

1. "δεν έχουν φιληθεί ακόμη και πΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ; "

πΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΗΘΕΙ  70 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ;

2. "δεν είναι λίγο νωρίς;"

όπως είπε και ο harry, ήταν αβέβαιος για την ιδέα του γάμου αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να είναι με την evelyn και τους γονείς της να το μάθουν με τον εύκολο τρόπο, συν το ότι είναι απλά αρραβωνιασμένοι σσσςς

3. "ΚΑΙ Η HOLLY;"

Θα δεις την γνώμη της σε αυτό το κεφάλαιο.

4. "δεν είναι ο ed δολοφόνος; Γιατι η evelyn άφησε την αδερφή της, τον luke, τον finn και όλους τους άλλους στο σχολείο;"

επειδή είναι χαζή.

5. γιατί άλλαξες το εξώφυλλο; Μου άρεσε το προηγούμενο;

συγνώμη θα κάνω καινούργιο. 

-Alice

~

Τα σχόλια σας στο προηγούμενο κεφάλαιο ήταν ο λόγος που είμαι υπερβολικά χαρούμενη όλη την εβδομάδα. Συνεχίστε έτσι. Θεέ μου, που το βρήκατε τόσο χιούμορ;

-Βαρβάρα

-:-:-:-

"...και δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτά τα μεγάλα φορέματα είναι τόσο κούλ. " άγγιξα τα πέταλα του τριαντάφυλλου: μεταξένια και λεία και γύρισα το κεφάλι μου για να τον κοιτάξω. "Δεν το νομίζεις;"

"Δεν, δηλαδή, σε κάνουν να νιώθεις χοντρή ή κάτι τέτοιο;" Ο Harry ρώτησε δίπλα μου. Το κεφάλι μου ήταν ακουμπισμένο στον ώμο του όπως ήμασταν καθισμένοι στο πάτημα και οι πλάτες μας ακουμπούσαν το κρεβάτι μου.

Του έδωσα ένα παράξενο βλέμμα και σήκωσε τους ώμους του.

"Λοιπόν, εγώ, πρώτον, βρίσκω αυτά που μοιάζουν σαν ψάρι καυτά." είπε.

"Εννοείς που μοιάζουν σαν της γοργόνας;"

"Το ίδιο πράγμα."

"Γιατί;" γέλασα, αφήνοντας το τριαντάφυλλο στο στέρνο του για να ανακατέψω τα μαλλιά του.

Ο Harry σήκωσε τους γοφούς του για να πιάσει ένα πακέτο τσιγάρα από την πίσω του τσέπη και απομάκρυνε το χέρι του από την μέση μου για να βγάλει ένα τσιγάρο από το πακέτο. Το έβαλε ανάμεσα στα χείλη του και το άναψε με έναν αναπτήρα. "Επειδή είναι καυτό."

"Θα έπαιρνα ένα φουσκωτό αν κάναμε γάμο." έπαιζα τα δάχτυλα μου πάνω στο στέρνο του όπως άναβε το τσιγάρο. "Με εσένα ανησυχώ."

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα