Κεφάλαιο 56

1.6K 157 63
                                    

Επειδή αρκετοί ρωτάτε, στο κεφάλαιο 54 (με τις καρδιακές προσβολές σας και το όνειρο και το γράμμα) θέλω να ξεκαθαρίσω ότι:

Από τότε που ξύπνησε δεύτερη φορά στο απέναντι σπίτι και μετά ήταν όνειρο. Το όλο ξύπνημα πιο πριν με την Perrie και τον Marcus και τον Harry ήταν αλήθεια. 

~

"Είσαι σίγουρη ότι είσαι καλά;" ο Finn ρώτησε όταν γύρισα και έγνεψα. Έκατσα δίπλα του γύρω από το τραπέζι μας. Η Μικαέλα και ο Luke στέκονταν 10 μέτρα μακριά μιλώντας με ένα ζευγάρι φίλων και δεν ξέρω που είναι η Holly.

"Που είναι η αδερφή μου;" κάλεσα πάνω από την μουσική.

"Πήγε έξω με ένα αγόρι," ο Finn σήκωσε του ώμους του και ένωσε τα χείλια του.

"Πήγε έξω με ένα αγόρι," ο Finn σήκωσε του ώμους του και ένωσε τα χείλια του

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

"Είπε ότι θα γυρίσει πίσω." συνέχισε.

"Πως έμοιαζε αυτό το αγόρι;" η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά.

Ο Finn μου έδωσε ένα παράξενο βλέμμα και μετά χαμογέλασε. "Ανησυχείς για την αδερφή σου;"

"Finn είμαι σοβαρή," φώναξα πάνω από την μουσική. Είχε πιο φασαρία τώρα που όλοι ήταν εδώ για αυτό δυνάμωσαν την μουσική μέχρι που το πάτωμα έτρεμε.

"Um, ένα ξανθό αγόρι." είπε. Αναστέναξα στην ανακούφιση και έκλεισα τα μάτια μου για ένα λεπτό, ακουμπώντας την πλάτη μου πίσω στην καρέκλα. Ο Finn κοίταξε κάτω. "Είσαι σίγουρη ότι νιώθεις καλύτερα;"

"Εντελώς σίγουρη." έγνεψα και του έριξα ένα χαμόγελο για να δείξω ότι ήμουν στ'αλήθεια καλά. Μόνο λίγο φοβισμένη, αλλά δεν είναι ότι ο Ed θα δοκιμάσει κάτι μπροστά σε όλους.

Ο Finn καθάρισε τον λαιμό του και με αβεβαιότητα με κοίταξε. "Τότε, θέλεις να χορέψεις μαζί μου;"

Ένιωσα ένα ζεστό γαργάλισμα στον λαιμό μου και χαμογέλασα ντροπαλά. "Είμαι απαίσια στον χορό," παραδέχτηκα. "Αλλά, εντάξει φυσικά."

Χαμογέλασε ξανά.

Χαμογέλασε ξανά

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα