Κεφάλαιο 47

1.4K 172 50
                                    

Ο Harry με ακολούθησε μέσα στο σπίτι.

Στην αρχή, στάθηκε μπροστά μου όπως έκλεισα την πίσω πόρτα και περίμενα το χαζό ελικόπτερο να σταματήσει να περιπλανιέται πάνω από το σπίτι μου μόνο και την γειτονιά αυτήν. Όταν έφτανε στο τέλος της γειτονιάς απλά έστριβε ελαφρά και γυρνούσε πάλι, φυσικά, προς τα εδώ.

Δεν ήταν αρκετή ώρα για τον Harry να τρέξει στον απέναντι δρόμο και να πάει πίσω στο σπίτι πριν ξαναερθει πίσω εδω. Αν τον έπιαναν, θα έπρεπε να ρίξουν μια γρήγορη ματιά στην ταυτότητα του και τέτοια πράγματα, υποθέτω. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι οι αστυνομικοί μπορούσαν να ξεχωρίσουν αν μια ταυτότητα ήταν ψεύτικη ή όχι. Νομίζω κάτι τέτοιο έγινε και σε εμάς, και είτε ο άντρας που έφτιαξε την ταυτότητα του Harry ήταν τέλεια ή ήμασταν απλά τυχεροί. (δεν θυμάμαι την ίδια μου την ιστορία, κούλ.-Alice.)

Κοίταξα τον Harry από πίσω μου, που είχε μια μπερδεμένη έκφραση στο πρόσωπο του, μοιάζοντας με βλοσυρότητα. Έγνεψα και αυτός γύρισε και περπάτησε προς τον διάδρομο.Μετά που έφτασε στο κέντρο, μπήκα εγώ μπροστά και τον οδήγησα μέσα στο δωμάτιο μου.

"Γιατί το ελικόπτερο ελέγχει τώρα αν οι άνθρωποι είναι έξω," είπα όταν ο Harry έκλεισε την πόρτα του δωματίου μου από πίσω του, "όταν η απαγόρευση κυκλοφορίας έχει αρχίσει ώρες πριν;"

Σήκωσε τους ώμους του, όπως κοίταζε το δωμάτιο μου. "Δεν ξέρω, μάλλον κάνανε μια εξαίρεση γιατί ήταν η πρώτη μέρα της δουλειάς...Ωραίο δωμάτιο," είπε.

"Δεν το έχεις ξαναδεί;" ρώτησα ειρωνικά.

Προχώρησε προς το μπαλκόνι αλλά σταμάτησε ξαφνικά.

"Oh, το ξέχασα αυτό," είπα και περπάτησα μπροστά του. Έσκυψα για να μαζέψω ένα μεγάλο κομμάτι γυαλί από το πάτωμα αλλά ο Harry προσεχτικά το πήρε από τα χέρια μου.

"Τι;"

"Θα μπορούσες να κοπείς," το άφησε κάτω. "Όχι...ότι νοιάζομαι,απλά...Σταμάτα, άσε με να το κάνω εγώ."

Στριφογύρισα τα μάτια μου και κάθισα στο κρεβάτι μου, βλέποντας τον να μαζεύει τα γυαλιά από το πάτωμα και να τα πετάει λίγα λίγα στον μικρό κάδο δίπλα στο γραφείο μου. "Μισό λεπτό." σηκώθηκα και πήγα πλάι δίπλα του. "Πως μπορώ να σε εμπιστευτώ ότι δεν θα με μαχαιρώσεις με ένα από αυτά;"

"Δεν χρειάζομαι αυτά για να σε μαχαιρώσω." αναστέναξε.

"Τι σημαίνει αυτό;" ρώτησα και δείλιασε.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα