Κεφάλαιο 78

614 96 5
                                    

ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.

-:-:-:-

//19 λεπτά πριν το περιστατικό//

Σύμφωνα με τον Harry, ο Liam κρυβόταν πιο πριν στο σπίτι με την Perrie, τον Louis και την Eleanor. Χρησιμοποίησαν τα όπλα τους για να σκοτώσουν οποίο μέλος από την άλλη ομάδα έβλεπαν μπροστά τους έχοντας ένα μεγάλο πλεονέκτημα ότι ήταν μακριά και ασφαλείς τώρα.   

Μετά όμως άκουσα γυναικείες φωνές και ύστερα ένα φωναχτό. Είδα την Perrie να έρχεται προς εμάς, που την ακολουθούσε η Eleanor και μετά ο Louis. Το πρόσωπο της ήταν γεμάτο ανυπομονησία.

"Που είναι ο Zayn;" ρώτησε, επίτηδες κρατώντας την φωνή της σταθερή. Η Eleanor έδειχνε φοβισμένη, στον Louis σαν να του είπαν ήδη τα κακά νέα. Φόβος και μελαγχολία με γέμισε και κατέβασα το κεφάλι μου για να αποφύγω να θυμάμαι την έκφραση της Perrie όταν της είπαν ότι η αδερφή ψυχή της πέθανε.

"Perrie," ο Harry αναστέναξε διπλά μου και πήγε προς αυτήν. Κράτησα το βλέμμα μου στο πάτωμα και έπαιξα με τα χέρια μου.

"Harry," η Perrie κλαψούρισε, ακούστηκε κουρασμένη, και απομακρύνθηκε από τα τεντωμένα χέρια του. Το πρόσωπο της κοκκίνισε αλλά συγκρατούσε τον εαυτό της. "Τι θες γαμώτο;"

Αλλά ο Harry δεν ειπε τίποτα, γύρισε σε εμένα αντιθέτως. Κράτησα το βλέμμα του, νιώθοντας τον λαιμό μου να κλείνει και προσπάθησα να συγκρατήσω τον εαυτό μου, μετά γύρισα από την άλλη.

Η Perrie άφησε έξω μια αναπνοή. Κάλυψε το στο στόμα της και την μύτη της και στεκόταν, χωρίς να αναπνέει για ένα μεγάλο λεπτό. Ήταν σαν μια βόμβα: κανείς δεν κουνιόταν ή έλεγε τίποτα, με το φόβο μην την ενεργοποιήσουν.

Τα μάτια της ήταν γυαλιστερά μα δεν έκλαιγε. Όλα τα μάτια ήταν πάνω της, γεμάτα με ενοχές που δεν χρειάζονταν. Αυτή αρνιόταν να συναντήσει κανενός τα μάτια και συγκρατούσε τον εαυτό της καλά, αλλά έτρεμε.

Ο Liam κοίταζε τριγύρω μας.

"Η Nicole;"

Μόρφασα και ο Harry καθάρισε τον λαιμό του δίπλα μου. Ελαφρά κούνησε το κεφάλι του αρνητικά και μετά με κοίταξε.

"Ε-έγινε τόσο γρήγορα."

Το πρόσωπο του Liam έπεσε και η Perrie έγειρε το κεφάλι της στον ώμο του. Αυτός έτριψε το μέτωπο του και ίσιωσε, ξεκουράζονται το κεφάλι του στον ώμο της.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα