Κεφάλαιο 30

1.4K 157 9
                                    

"We won't be going home for so long, for so long. But I know that I won't be on my own."

-One Direction, Right Now.

~

"I've been begining to lose asleep."

-Eminem ft. Rihanna, The Monster .

-:-:-:-

Ήμουν παγωμένη. Εντελώς κενή στο τι να κάνω. Αλλά μετά από δέκα λεπτά σκέψης, τελικά αποφάσισα να πάω πάλι κάτω. Ήθελα να δω αν οι άλλοι ήταν ακόμη εδώ. Ήλπιζα οτι ήταν ακόμη εδώ.

Ήμουν ανακουφισμένη όταν άκουσα την φωνή του Louis όταν σχεδόν έφτασα κάτω.

"Τα λέμε," ο Τρόι είπε όταν έφτασα στο σαλόνι και σηκώθηκε από την θέση του. Η ανακούφιση που ένιωσα εξαφανίστηκε σε έντονο αέρα όταν είδα την Eleanor και τον Louis να στέκονται στην πόρτα.

Η Eleanor είδε το πρόσωπο μου, γεμάτο με φόβο, και ήρθε προς εμένα. "Φεύγεις;" είπα κάτω από την αναπνοή μου, το στομάχι μου έγινε κόμπος.

"Ο Harry είπε στον Lou οτι ήταν κουρασμένος." σήκωσε τους ώμους της. "Και τι κάνεις εσύ; Δεν θα έτρεχες μακριά;"

Ήθελα να της ουρλιάξω αλλά παρέμεινα χαλαρή. "Δεν φεύγω χωρίς εσένα." γκρίνιαξα, βλέποντας τον Τroye να περπατάει από δίπλα μας από την γωνία των ματιών μου.

Η Eleanor μου έδωσε ένα σφιχτό χαμόγελο και έπιασε το χέρι μου με χαρά. "Τέλεια. Σε θέλω και εγώ, επίσης. Θα ήταν πολύ βαρετό--"

"Δεν εννοούσα αυτό!" πετάχτηκα όσο πιο ήσυχα μπορούσα, βλέποντας το πρόσωπο της Eleanor να γυρίζει στην ματαιότητα. "Θα έρθεις μαζί μου."

"Evelyn." αναστέναξε και ακούστηκε κουρασμένη και θυμωμένη. "Δεν μπορώ. Δεν θέλω. Δεν υπάρχει τίποτα για εμένα για να πάω πίσω."

"Εντάξει, κορίτσια." ο Louis είπε, τοποθετώντας το χέρι του στον ώμο της Eleanor, κάνοντας με να κοιτάξω αλλού θυμωμένη. "Ώρα να πείτε αντίο."

Η El μου έδωσε ένα στεναχωρημένο βλέμμα με μάτια του κουταβιού πριν ακολουθήσει τον Louis και τον Troye έξω. Όταν έκλεισαν την πόρτα από πίσω τους, στάθηκα εκεί. Τα μάτια μου τα ένιωθα σαν να καιγόντουσαν. Έφυγε. Θα προτιμούσε να ζήσει με ένα μέλος της συμμορίας του Harry Styles από να έρθει σπίτι και να ζήσει με ελευθερία.

Μια φιγούρα εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου. Ο Harry έβαλε το κλειδί του στην θέση του χωρίς να με κοιτάει επίτηδες. Το σώμα μου σκλήρυνε όταν έβγαλε το κλειδί πάλι έξω και τότε συνειδητοποίησα οτι υπήρχε ένας σπάγκος δεμένος πάνω του. Αναστέναξα σε αυτόν όπως έβαλε το κλειδί-μενταγιόν τώρα στο κεφάλι του και το έβαλε μέσα από την μπλούζα του. Ο Harry μου έριξε ένα χαμόγελο και έφυγε φυσιολογικά και κάθισε στο σαλόνι.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα