Κεφάλαιο 77

829 108 11
                                    

Αν τα βήματα μου δεν κάνανε τόση φασαρία στο πάτωμα και τα όπλα να σταματούσαν να πυροβολούν θα μπορούσα να ακούσω την καρδιά του Niall να χτυπάει, με δεδομένο ότι έχουμε περάσει.

Κρατούσα το κατσαβίδι μου στο αριστερό μου χέρι. Ήταν καλυμμένο με αίμα από το σώμα που ο Niall μαχαίρωσε με αυτό , και τώρα είχε το όπλο του άντρα αυτού  και στα δυο του χέρια. Τρέχαμε μακριά από το σπίτι.

Ο δρόμος ήταν σκοτεινός και απομονωμένος εκτός από τους σκελετούς δύο παλιών αμαξιών στον απέναντι δρόμο. Καμιά λάμπα δεν λειτουργούσε. Τρία σπίτια ήταν στην σειρά απέναντι από το εγκαταλελλειμένο σπίτι των Ε.Σ. Είδα μέχρι και μια κολλητική ταινία που έλεγε "σκηνή εγκλήματος" στο πάτωμα, που ήταν παλιά και ξεθωριασμένη.

Δεν υπήρχαν ίχνη από αμάξια που λειτουργούν, κάνοντας με να αναρωτηθώ πού η άλλη ομάδα τα κρατούσαν.

"Νομίζω μετακίνησαν το αμάξι μου," Ο Niall ψιθύρισε, τα γαλάζια μάτια του έψαχναν για το όχημα.

Ανατρίχιασα στο κρύο αεράκι. "Γιατί ψάχνεις το αυτοκίνητο σου;" ρώτησα θυμωμένα. "Δεν φεύγουμε χωρίς αυτούς."

"Δεν μπορούμε να πάμε εκεί μέσα με ένα όπλο και ένα κατσαβίδι," Ο Niall είπε, η φωνή του υψώθηκε. "Ο Harry ξέρει ότι το κάνουμε αυτό. Μπορεί να κρατηθεί."

Έριξα το βλέμμα μου, μετά κοίταξα προς το σπίτι που ο Harry και ο Zayn ήταν, απέναντι στο δρόμο. Ήμασταν κρυμμένοι σε μια σκιά από τα παλιά και χαλασμένα σπίτια. Αστέρια φώτιζαν τον ουρανό, το φεγγάρι ήταν κρυμμένο με παχιά σύννεφα. Μια μοβ αστραπή φάνηκε από μίλια μακριά, αλλά κανένας ήχος ή ίχνος ενόχλησης δεν έγινε.

"Είπες ότι είχαν τα όπλα σου, έτσι; Θα μπούμε κρυφά και θα τα βρούμε, δεν μπορούμε να τους αφήσουμε." επέμεινα.

Το πρόσωπο του Niall ήταν κενό και έντονο. Μια φλέβα πετάχτηκε στο μέτωπο του. Κοίταξε προς το τέλος του δρόμου και προς το σπίτι.

"Ο Harry είπε ότι έπρεπε να σε πάρω από εδώ ακόμη και αν χρειαζόταν να ρισκάρω άλλους," μουρμούρισε σιγανά. "Αν πατήσουμε το πόδι μας σε εκείνο το σπίτι, είμαστε νεκροί."

Έσφιξα και ξέσφιξα το σαγόνι μου, ελαφρύνοντας το κράτημα μου στο κατσαβίδι μου. "Ξέρεις ότι δεν θα φύγω, έτσι;" είπε, ξέροντας ότι ακουγόμουν είτε γενναία ή είτε ηλίθια ή πεισματάρα. Ο Niall κοίταξε μακριά και έγνεψε, ενώνοντας τα χείλια του. "Συγνώμη αν αυτό μας πληγώσει ή--" κοίταξα μακριά από ντροπή. "Είμαι απλά ένα ανίκανο κορίτσι που έχει 90% πιθανότητα να πεθάνει σήμερα το βράδυ, μα δεν θα καταφέρω να συγχωρέσω τον εαυτό μου αν τους αφήσουμε νεκρούς. Θα είμαι λιγότερο ανίκανη με εσένα τριγύρω."

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα