Κεφάλαιο 59

1.5K 170 29
                                    

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ!

ΕΓΩΩΩΩΩΩ!

ΟΡΙΣΤΕ ΑΓΑΠΕΣ

-Βαρβάρα

~

ΚΑΝΩ UPDATE ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ

-Alice

-:-:-:-

ΚΑΝΩ UPDATE ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ Ή ΔΕΥΤΕΡΕΣ  (ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟΟΟΟ)

-Βαρβάρα

-:-:-:-

Το νερό που κυλούσε στον νεροχύτη ήταν κόκκινο. Έπιασα ένα σαπούνι ξανά και με μανία το έτριψα ενάντια στα χέρια μου. Το καυτό νερό έκανε το δέρμα μου να τσούζει αλλά δεν σταμάτησα μέχρι όλο το ξερό αίμα να φύγει. Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και άρπαξα μια πετσέτα από το συρτάρι. Την χρησιμοποίησα για να σκουπίσω τα μικρά στίγματα από αίμα που κατάφεραν να πεταχτούν μέχρι και τον λαιμό μου και στο μισό μου πρόσωπο, μαζί με τα δάκρυα μου. Η καρδιά μου ακόμη χτυπούσε πιο δυνατά και από τον βρυχηθμό ενός λιονταριού και νόμιζα ότι τα πόδια μου θα τα παράταγαν.

Δεν ξέρω πόση ώρα καθόμουν στην γωνία της μπανιέρας, κοιτάζοντας τον τοίχο, αλλά άκουσα κάτι να κινείται από τα δεξιά μου και όταν κοίταξα πάνω ο Harry στεκόταν εκεί, ψιθυρίζοντας πράγματα και συγνώμες που ήταν παρηγοριά στην δική του προοπτική. Ήταν απλά ένας άντρας. Το έκανα για εμάς.

Μετά από μισή ώρα, ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου, διαβάζοντας ένα μήνυμα από τον ίδιο απόρρητο αριθμό που μου έστελνε μηνύματα κάποιες φορές.

σε αγαπώ.

Νομίζω ότι ο Harry θαύμαζε το αίσθημα του να είναι ερωτευμένος. Έμοιαζε διαφορετικός τώρα, αλλά το κάθε σε αγαπώ γίνεται καλύτερο από το προηγούμενο κάθε φορά. Το χειρότερο μέρος ήταν ότι είχα μια ακατανόητη μίξη με Δεν με νοιάζει και Και τι με αυτό; , και επίσης ενοχή. Ενοχή για αυτήν την μίξη.

Κοίταξα κάτω αυτό που απόμεινε από το σάντουιτς μου, το κεφάλι μου ξεκουραζόταν στην παλάμη μου. Ακριβώς όταν νόμιζα ότι ένοιωθα καλύτερα, ένιωθα το στομάχι μου να σφίγγεται και έτρεξα στο μπάνιο.

Μετά από 9 ώρες, ξύπνησα στον ήχο της πρωινής βροχής και τον κρύο αέρα που μπήκε μέσα στο δωμάτιο. Μετά από δέκα λεπτά προσπάθειας να κοιμηθώ ξανά αλλά απέτυχα εξαιτίας του κρύου του δωματίου, έσπρωξα τον εαυτό μου έξω από το κρεβάτι, οι κουβέρτες ακόμη πάνω στους ώμους μου και στάθηκα στο κέντρο του δωματίου και αναρωτιόμουν γιατί το δωμάτιο ήταν τόσο κρύο. Μετά συνειδητοποίησα ότι η πόρτα του μπαλκονιού ήταν ανοιχτή τρία εκατοστά, αλλά όχι σημειώσεις ή κάποιο ίχνος για άφιξη κάποιου.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα