Κεφάλαιο 37

1.2K 162 6
                                    

 I am nuts for real, but I'm okay with that? 

Eminem, The Monster

-:-:-:-  

(το προηγούμενο τέλειωσε με το κλειδάκι αν θυμάστε...-Β.)

Evelyn's P.O.V

Ξέρει που ζω! Καλά το ήξερα ήδη ότι...Ωχ όχι το ξέχασα!

 Σκατά. Το υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω;

Περπατούσε μπρος και πίσω τριγύρω στο σπίτι με τα χέρια μου μανιωδώς μέσα στα μαλλιά μου. Αυτό δεν μπορεί να μου συμβαίνει, ή ίσως μπορεί. Αν βλάψει κάποιον που αγαπώ; Αυτό το κάθαρμα θα έκανε τα πάντα για να ξανασυναντηθούμε.

Μικρή σκατούλα Harry...

"Evelyn;" η μαμά μου φώναξε από πάνω, κάνοντας με να τρομάξω λίγο. Πέταξα το κουτί από πίσω μου όταν ακριβώς είδα την μαμά μου να εμφανίζεται κατεβαίνοντας την σκάλα με ένα ωραίο φόρεμα πάνω της. "Αγάπη μου ποιος ήταν στην πόρτα;" με ρώτησε και η η φωνή μου μετά έτρεμε. "Ήρθε ένα πακέτο για εμένα." Δεν θα ήθελα να της λέω ψέματα για τα πάντα.

 "Υπέροχα!" η μητέρα μου χτύπησε τα χέρια της ένα παλαμάκι. "Τι είναι;"

 Άνοιξα το στόμα μου, αλλά τίποτα δεν βγήκε. Καθάρισα τον λαιμό μου και σήκωσα τους ώμους μου. "Oh, ξέρεις, μόνο απλά...σχολικά βιβλία." 

Το χαμόγελο της μητέρας μου εξαφανίστηκε. "Ζητήσαμε να μας φέρουν βιβλία; Πότε;" 

"Εγώ...εγώ μαμά, τα παράγγειλα πριν λίγο καιρό. Δεν είναι κάτι το σημαντικό. Το υπόσχομαι." είπα και έριξα μια ματιά στην πόρτα. 

"Oh."  ψιθύρισε απαλά. "Εντάξει, τότε. Λοιπόν η αδερφή σου και ο αδερφό σου δεν θα έρθεις πριν τις 2. Θα πάω στο σούπερ μάρκετ και θέλω να έρθεις μαζί μου." Αχ σε παρακαλώ τώρα μαμά...

"Ήλπιζα οτι θα μπορούσα να καλύψω μια σχολική εργασία. Έχω μείνει πίσω." είπα ψέματα. Παρά το γεγονός οτι είχα καλούς βαθμούς, δεν με νοιάζει γιατί δεν θέλω να σπουδάσω. 

Η μητέρα μου έγλυψε τα χείλια της και κατσούφιασε. "Αλλά ο πατέρας δεν θα έχει γυρίσει σπίτι πριν τα μεσάνυχτα. Λυπάμαι για αυτό Evelyn, αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν θέλω να φύγεις απο το σπίτι ή να μείνεις μόνη. Είναι πολύ νωρίς."

Αναστέναξα. "Το ξέρω μαμά, αλλά θα μπορούσα να καλέσω ένα φίλο εδώ ή κάτι." 

"Evelyn, σταμάτα." η μητέρα μου είπε αυστηρά. "Δεν θα σε αφήσω σπίτι χωρίς εμένα, οτιδήποτε μπορεί να σου συμβεί!" 

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα