Κεφάλαιο 3

2.4K 243 10
                                    

Ο κόσμος που ήταν ήταν όρθιος γινόταν σιγά-σιγά μικρότερος, αλλά όλοι να είναι ελαφρά ζαλισμένοι ή και χειρότερα να σκοντάυτανε πάνω σε έμενα, κάποιοι να ζητάνε συγνώμη και κάποιοι να βρίζουν τότε. Τα κατάφερα να φτάσω μέχρι το τέλος από τους ανθρώπους που χόρευαν και επιτελούς να πάρω μια ανάσα.


"-έλα πιο εδώ, μωρό." άκουσα μια βραχνή φωνή να λέει, και στο κούτελο μου σχηματίστηκε μια ζάρα. Γύρισα πίσω για να δω ένα γκρουπ τεσσάρων ή πέντε αγοριών να κοιτάζουν ένα μυστηριώδης κορίτσι με καστανά μαλλιά, που η πλάτη της ήταν μπροστά στα αγόρια. Συνέχισαν να της φωνάζουν σαν να είναι γατάκι αλλά αυτή έκανε μια καλή δουλειά και τους αγνοούσε.


Ένταση με διαπέρασε όταν συνειδητοποίησα ότι ήταν η Eleanor, να στέκεται μόνη της. Έσπρωξα ένα κορίτσι με μπλε μαλλιά για να να πάω στην κολλητή μου. Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά όταν ένοιωσα ένα δυνατό πόνο στο κεφάλι μου. Έσφυζε μαζί με τους παλμούς μου αλλά εγώ κατηγόρησα την δυνατή μουσική και προσπάθησα να το ξεχάσω.


"Μην είσαι έτσι" ένα μυώδης αγόρι της φώναξε και αυτή δεν έκανε τίποτα. Σιγά-σιγά από εκεί που περπατούσα γρήγορα άρχισα να τρέχω, εξαιρώντας το γεγονός ότι ήμουν με τακούνια. Η Eleanor προχώρησε μακριά από τα αγόρια και απομακρύνθηκε από αυτούς. Θα πρέπει να επέλεξαν να την πειράξουν γιατί όλοι ήταν είδη με κάποιον.


"Hey" ένας άλλος άντρας είπε αυστηρά, και εγώ τρόμαξα όταν της έπιασε τον καρπό "Σου είπα να έρθεις εδώ"


"Φύγε" προειδοποίησε, και εγώ κατάφερα να φτάσω μέχρι το γκρουπ, κοιτάζοντας το άτομο που κρατούσε την Eleanor, όσο κουνούσε το χέρι της από το πιάσιμο του.


Στάθηκα μπροστά της. "Μην τολμήσεις και την αγγίξεις" είπα όταν αυτός απομακρύνθηκε από εμάς


"Λοιπόν," ο άντρας μουρμούρισε και τα άλλα τρία αγόρια του πήγαν από πίσω του. "Παιδιά, κοιτάξτε τι έχουμε εδώ. Νομίζω ότι την βρήκαμε."


"Για τ'ονομα του Θεού" ένα από τα αγόρια είπε όσο η μουσική σώπαινε, τέλειωνε. Είχε καφέ ρίζες που τελείωναν ξανθές. Δεν μπορούσα να δω το πρόσωπο του καλά από την έλλειψη φωτισμού."Αυτό το μέρος είναι χάλια-"

και γύρισε για να δει ένα από τα άλλα αγόρια που σκιαγραφούταν με τα φώτα που κρεμόταν πάνω από την οροφή πίσω του. "-είναι αυτή εδώ ή όχι; Θέλω να φύγω."

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα