Κεφάλαιο 75 (part 2)

767 110 22
                                    

Ήταν το αγόρι από την πισίνα.

Ο ίδιος κούνησε το κεφάλι του μακριά από το φως. Μώλωπες κάλυπταν το σαγόνι του, το μάγουλο του και κάτω από το μάτι του. Ξηρό αίμα ήταν κάτω από την μύτη του. Ένα μαύρο ύφασμα κάλυπτε το στόμα του.

Απομάκρυνα σιγά σιγά το χέρι μου και το πιγούνι του σηκώθηκε.

"Τι--" πνίγηκα αφού ο λαιμός μου είχε σφιχτεί και κατάπια. "--τι του κάνατε;"

"Ο Harry είπε ψέματα," ο Louis κάλεσε από πίσω απλά. "Λοιπόν όλοι βασικά το κάναμε. Είναι από την άλλη ομάδα."

Προσπάθησα να αφομοιώσω τις πληροφορίες αλλά δεν μπορούσα.

"Αυτός και ο Calum." ο Louis ήταν ξαφνικά ακριβώς από πίσω μου. Γύρισε προς τον Liam. "Σταμάτησε να γελάει , αφου άρχισες να του χτυπάς το κεφάλι με το όπλο, ναι; Σου είπα ότι θα δουλέψει."

"Oh, σταμάτησε το γέλιο, εντάξει." ο Liam έριξε στο Αγόρι από την Πισίνα-- ή Michael-- ένα αγριοκοίταγμα. "Αλλά δεν μπορεί να σταματήσει να με κοροϊδεύει." το αγόρι γέλασε και προσπάθησε να πει κάτι.

Πήγα μπροστά αλλά ο Liam μου έπιασε το χέρι σφιχτά. "Ξέχνα το."

Άφησα την θέληση να βγάλω έξω το όπλο μου ξανά. "Μην με αγγίζεις."

Με κοίταξε θυμωμένα και, χωρίς λέξη, πήγε πίσω. Έσκυψα προς το μέλος της ομάδας Ελαττωματικοί Σωτήρες και έβγαλα την μπαντάνα από το στόμα του. Κούνησε τον λαιμό του και το υλικό τώρα ήταν γύρω στον λαιμό του.

"Oh, ναι αυτό το όπλο ήταν πραγματικά κομψό."η φωνή του βραχνή. "Χρυσό; Θα μπορούσε να ήταν πιο κοριτσίστικο;"

Ο Liam προσπάθησε να πιάσει την μπαντάνα αλλά στάθηκα μπροστά του.

"Ουπς δικό μου κακό," ο Michael είπε και χαμογέλασε με κάτασπρα δόντια. "Λίγο υποκριτικό να το πω εγώ αυτό. Είχα ένα χρυσό ντουφέκι." συνοφρυώθηκε, σαν να το θυμόταν, μετά γύρισε το κεφάλι του προς τον Liam. "Επίσης έχω και ε΄να χρυσό όπλο. Δεν θυμάμαι όμως την ονομασία του. Με χτύπησες με αυτό."

Κάποιος χτύπησε ελαφριά τον ώμο μου. Γύρισα από την άλλη και είδα την Perrie να στέκεται από πίσω μου. "Συγνώμη," ψιθύρισε. "Δεν θα ε΄ρθω μαζί μου μετά."

Γύρισα από την άλλη. "Ακόμη θα πάω."

"Ναι το όπλο," ο Michael ακόμη γκρίνιαζε για αυτό. "Αυτό...αυτό θέλω να χρησιμοποιήσω για να σε σκοτώσω."

Τον αγνόησα παντελώς και έτρεξα πίσω στις σκάλες. Ο Ashton ακόμη στεκόταν εκεί πέρα, και τον έπιασα από τον δικέφαλο του χεριού του όσο περπατούσα. Ξαφνιασμένος από την ξαφνική μου κίνηση, γλίστρησε αλλά τα κατάφερε και δεν έπεσε.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα