Κεφάλαιο 75 (Part 1)

954 117 7
                                    

# Rip Real and Fake Liam Payne :'(

-

Ο Zayn στο GQ= Είναι θεός, τα μάτια μου ευλογήθηκαν. (φωτογραφίες και το βίντεο)


-Βαρβάρα

~

//3 ώρες πριν το περιστατικό//

"Θέλεις να το συζητήσεις;"

Η Perrie είχε γείρει στον τοίχο απέναντι μου όταν ξύπνησα. Δεν της είχα ομολογήσει τα πρώτα δέκα λεπτά για το τι θα μπορούσε να κάνει η οικογένεια μου, και δεν προσπάθησε να με ζορίσει, ειδικά στην ετοιμόρροπη κατάσταση μου.

Ήθελα απεγνωσμένα να πάω να ξαπλώσω και να κοιμηθώ άλλη μια φορά, ακόμη και αν δεν ήμουν κουρασμένη. Οι σκέψεις των γονιών μου νεκρών με πνίγανε, ο αδερφός μου και η αδερφή μου 2 μέτρα κάτω από το χώμα έκαναν το στέρνο μου να πονάει. Και δεν ήμουν εκεί. Όσο πιο σκληρά και αν προσπαθούσα να το ξεχάσω, ότι ήταν πολύ αργά για εμένα να τους δω, ότι ακόμη και αν ήταν ζωντανοί ο Harry δεν θα με άφηνε να τους δω, δεν μπορούσα.

Η καρδιά μου χτυπούσε πιο δυνατά από το συνηθισμένο  ακόμη και αν δεν ήμουν εξαθλιωμένη ή φοβισμένη ή οτιδήποτε θα έκανε την καρδιά σου να χτυπάει σαν τρελή. Τα πνευμόνια μου σφίχτηκαν και ένιωσα τόσο κουρασμένη που δεν ήθελαν να μιλήσω στην Perrie. Αλλά δεν ήθελαν να σκέφτεται τόσο πολύ την κατάσταση. Γιατί παρ'όλα αυτά, δεν ήμασταν σίγουροι ότι οι γονείς μου ήταν νεκροί. Έκανα μια σημείωση στον εαυτό μου να ρωτήσω αργότερα την Perrie που είναι ο Harry ώστε να μπορέσω να τον ρωτήσω για την οικογένεια μου, αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι ήθελα να μάθω τώρα.

"Που είναι ο Harry;" ρώτησα. Παράξενα, μα ο λαιμός μου πόνεσε όταν μίλησα και η φωνή μου βγήκε σαν σιγανή αναπνοή.

"Δεν ξέρω," μου είπε, ακουμπώντας τα γόνατα της. "Να πάρουν προμήθειες. Έφυγαν 3 ώρες πριν με τον Zayn, τον Louis, τον Niall, την Eleanor και τον άλλον τύπο με τα μακριά χέρια.

"Τον Ashton." το σκέφτηκα. "Γιατί να χρειαζόντουσαν 6 άτομα; Κλέβουν κανένα άλλο μαγαζί;"

"Ο Harry δεν θα το κάνει αυτό τώρα που όλου μας ψάχνουν."

"Γιατί η Eleanor πήγε;" ρώτησα, πολεμώντας την θέληση να συνεχίζω να μιλάω γιατί νιώθω εξαντλημένη. "Δεν είναι ασφαλές."

Η Perrie σήκωσε τους ώμους της. "Όπως είπα, δεν νομίζω ότι κάνουν κάτι κακό. Μάλλον απλά αγοράζουν φαγητό, οπότε δεν θα είναι κακό για αυτήν.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα