Κεφάλαιο 49

1.6K 159 37
                                    

Αυτά τα κεφάλαια θα είναι απλά, αλλά ετοιμαστείτε για κάτι μεγάλο. xx

-Alice

-:-:-:-

Η Holly δεν μου έχει μιλήσει από εχθές το πρωί.

Από τότε που ο Jackson ήξερε ότι να φάω δημητριακά δεν ήταν τόσο λογικό αφού ήταν μεσημέρι και ευγενικά παράγγειλε εμένα και της αδερφής μου πίτσα--ακόμη και αν ήταν βασικά πρωινό για εμένα--αυτή δεν είπε λέξη όλη την ώρα.

Όταν της γέμισα ένα ποτήρι με χυμό, της έδωσα ένα κομμάτι πίτσα, την ρώτησα αν ήθελε και άλλο χυμό, αν ήταν καλά, όλα που πήρα από αυτήν ήταν να γνέφει ή να μου κουνήσει το κεφάλι αρνητικά.

Ακόμη,αυτό το πρωί, δεν με ξύπνησε για το σχολείο και η μαμά μου μπήκε στο δωμάτιο μου με μανία ουρλιάζοντας να ξυπνήσω. Και όταν η μαμά μου έκανε ένα τοστ αποφάσισα ότι δεν είχα όρεξη ξέροντας ότι κάτι συμβαίνει και το πρόσφερα στην αδερφή μου. Αυτή μετά έπιασε την τσάντα της και βγήκε από το σπίτι μπαίνοντας στο αμάξι του Jackson. Έκατσε μπροστά για να μην βλέπει το πρόσωπο μου.

Όταν φτάσαμε στο σπίτι μετά που ο Jackson προσπάθησε να ανοίξει μια συζήτηση--αλλά η Holly τον αγνόησε και πήρε απλά μονολεκτικές απαντήσεις από εμένα-- έβλεπα όπως το αμάξι πάρκαρε απέξω από το κτήριο και αναστέναξα.

Ξεφύσηξα. Δεν φταίω εγώ που δεν μου λέει τι συμβαίνει.

"Evelyn." ο αδερφό μου με αγριοκοίταξέ. "Θα της πεις συγνώμη, εντάξει;"

Σχεδόν μούγκρισα. Αλλά δεν είπα τίποτα.

"Εντάξει;" η φωνή του σκλήρυνε. Το μισούσε να είχε να κάνει όλα αυτά με τις μικρότερες αδερφές του, υποθέτω.

"Εντάξει, εντάξει, θα της το πω." μου χαμογέλασε και βγήκε έξω από το αμάξι και πήγε σε ένα γκρουπ αγοριών όχι πολύ μακριά από εμένα. Δεν είχα κινηθεί από την θέση μου, μόνο τον κοίταζα που μιλούσε με τα άλλα αγόρια, μέχρι που κάποιος συνειδητοποίησε ότι τους κοίταζα και με κοίταξε και αυτός.

Είχε σκούρα καστανά μαλλιά και ήταν ψηλός, με κοίταξε με το ίδιο χρώμα ματιών όπως και των μαλλιών του.

Κατσούφιασα και τον κοίταξα και εγώ, μέχρι που χαμογέλασε ελαφρά.

Αγνόησα το αγόρι και έβαλα την τσάντα μου στους ώμους μου, και προχώρησα προς το σχολείο.

Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να έλεγα συγνώμη στην Holly όταν δεν έκανα τίποτα λάθος. Δεν είχα καμία όρεξη να ακούσω τις αλαζονείες της.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα