Κεφάλαιο 38

1.2K 171 10
                                    

Σούπερρρρ μικρό κεφάλαιο και λυπάμαι τόσο.

Θα με σκοτώσετε για αυτό.

-Alice

-:-:-:-

"Oh, είναι ώρα γλυκιά μου."

Γύρισα στο πλάι νιώθοντας ιδρωμένη. Τα μαλλιά μου κολλημένα στο πρόσωπο μου, έτσι με τα δάχτυλα μου τα έβγαλα και τα έβαλα από πίσω. Μόνο τότε συνειδητοποίησα τα πάντα και τα μάτια μου άνοιξαν ξαφνικά κάνοντας την Holly να τρομάξει μπροστά μου.

Εκείνη γέλασε. Την είδα που τρόμαξε, δεν μπορεί να μου το κρύψει. Κάλυψε το στόμα της με το χέρι της από τα γέλια όπως καθόμουν στο κρεβάτι μου βλέποντας τριγύρω.

Ο ήλιος χτυπούσε το πρόσωπο μου, στα δεξιά μου. Έκλεισα τα μάτια μου και σκέπασα το πρόσωπο μου για να κρύψω τον ήλιο και έτριψα το μέτωπο μου την ίδια στιγμή.

"Πεινάω!" ο Jackson φώναξε.

"Πλύνετε τα χέρια σας! Μόλις τώρα επιστρέψατε από το σχολείο!" η φωνή της θείας Amelias φώναξε από κάτω, ακούγοντας την να περπατάει στις σκάλες.

"Τι συμβαίνει;" μουρμούρισα και έκατσα ασταθώς. Η πλάτη μου πονούσε και το πρόσωπο μου πονούσε γιατί είχε καεί από τον ήλιο και όταν κοίταξα κάτω συνειδητοποίησα οτι είχα αποκοιμηθεί στην αιώρα. Oh είσαι πανέξυπνη Evelyn.

"Τρόμε και σε έχω φωνάξει χίλιες φορές. Τι στο διάολο κάνεις εδώ;" η Holly γέλασε σταυρώνοντας τα χέρια της. Φορούσε ακόμη την σχολική στολή της. "Ανησυχήσαμε!" κατσούφιασε.

Ήμουν σιωπηλή για ένα λεπτό. "Τι έγινε;"

"Τίποτα." σήκωσε τους ώμους της. "Αλλά δεν σκεφτήκαμε να ψάξουμε στο μπαλκόνι και...τέλος πάτων." χαμογέλασε μετά. "Κάηκες από τον ήλιο!" γέλασα μαζί της και άγγιξα με τα δάχτυλα μου το πρόσωπο μου με πίεση. Πόνεσε. "Έχεις κοκκινίσει."

"Είναι σίγουρα έγκαυμα." γκρίνιαξα με πόνο και πήγα στο δωμάτιο μου όπως με ακολούθησε και αυτή.

"Η Amelia είπε να κατέβεις."

"Θα έρθω σε ένα λεπτό." είπα και προσπάθησα να απομακρύνω την επιθυμία να ξαπλώσω στο κρεβάτι μου για λίγα λεπτά. Ή και ώρες δεν έχω πρόβλημα.

Έβγαλα το φόρεμα μου. Με την δαντέλα λόγο οτι ήμουν ξαπλωμένη στην αιώρα τόση ώρα άφησε κόκκινα σημάδια στο δέρμα μου. Έτριψα τα χέρια μου και έβαλα μια μπλούζα και ένα σορτσάκι. Ήταν ακόμη ζέστη έξω, οπότε δεν αισθανόμουν την ανάγκη να φορέσω κάτι χοντρό.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα