Κεφάλαιο 55

1.7K 157 47
                                    

"Μπορεί να είναι σε άρνηση."


"Μπορεί να είναι ψυχάκιας."

~

-Alice

-:-:-:-

5 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ▪ 31 Αυγούστου

"--το ξέρω ότι δεν σου μιλάει τόσο πολύ, ξέρω ότι είπες ναι στον χορό, μου το είπες χιλιάδες γαμημένες φορές, αλλά θα. Πας. Στον. Χορό;;"

"Holly." αναστέναξα. Σταμάτησε και όταν συνειδητοποίησε ότι δεν θα έλεγα κάτι άλλο...

"Δεν είναι δύσκολη ερώτηση," μούγκρισε και έριξε την πλάτη της στο κρεβάτι μου. "Απλά απάντα την χαζή ερώτηση!"

Κατσούφιασα στην αντανάκλαση μου, το βλέμμα μου έπεσε στο eyeliner που ήταν δίπλα στην βούρτσα μου. Έβγαλα το καπάκι του και το ύψωσα κοντά στο πρόσωπο μου.

"Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα πήγαινα στον χορό του Σεπτεμβρίου;" πέρασα ελαφρά την βούρτσα του eyeliner πάνω στα μάτια μου. "Είπα ήδη στον Finn ότι θα πάω μαζί του."

"Uh, σε αγνοεί για ένα μήνα τώρα," η Holly είπε με έναν τρόπο που θα έλεγε κανείς ότι ήταν υπερβολικά προφανές. "Και τι στο διάολο με το μακιγιάζ; Πάμε στο εμπορικό κέντρο."

Σήκωσα τους ώμους μου και την έδωσα ένα χαμόγελο από την αντανάκλαση μου στον καθρέφτη. "Δεν έχω πάει πουθενά αλλού εκτός από σχολείο για λίγο καιρό." Γύρισα από την άλλη στο σκαμνί που στεκόμουν πάνω και είδα την αδερφή μου κατά πρόσωπο. "Και δεν με αγνοούσε."

"Evelyn." σχεδόν έσκυψε το κεφάλι της. "Όταν περνάς απλά σου κάνει μια κίνηση--μόνο αυτό κάνει--, γυρίζει προς τους φίλους του όταν περνάς δίπλα, αυτός σχεδόν φεύγει μακριά από εσένα--και εντελώς ξαφνικά να σου ζητήσει αν πας στον χορό μαζί του; Δεν είναι αρκετά ύποπτο;"

"Πρώτα μου λες να παρατήσω την ηλίθια υπόκριση ότι δεν θέλω να πάω στον χορό," της είπα αυστηρά, "και τώρα μου λες 'το αγόρι σου μάλλον δεν είναι αρκετά καλό' " Το χρώμα χλόμιασε από το πρόσωπο μου. Ευτυχώς η Holy δεν πρόσεξε το λάθος μου.

'Εγώ απλά.." έβαλε το πρόσωπο της μέσα στο μαξιλάρι μου.

Σταμάτησα όταν συνειδητοποίησα γιατί ξεστόμιζε αυτές τις ακατανόητες ερωτήσεις. "Θέλεις να πάμε μαζί;"

Την είδα να γίνεται νευρική. "Um, τι; Όχι."

"Το έπιασα. Η φίλη σου--η Sam, ήταν;--ήταν France μήπως;"

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα