Κεφάλαιο 42

1.7K 164 30
                                    

Μάλλον πρέπει να μου έρθει ένα ship name για την Holly και τον Harry επειδή πολλοί από εσάς τους θέλετε μαζί!!!!!!!

lol όμως οι περισσότεροι θέλετε να την σκοτώσετε οπότε όχι.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΈΝΕ ΟΤΙ Ο HARRY ΑΓΌΡΑΣΕ ΤΗΝ EVELYN, Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΟΧΙΙΙ! O HARRY ΈΧΕΙ ΛΗΣΤΈΨΕΙ 2859593BWGSJB285 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΣΚΟΤΏΣΕΙ 8Y359374 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΆΖΕΙ; ΘΑ ΠΆΡΕΙ ΜΑΡΙΧΟΥΆΝΑ ΜΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΌΧΙ ΈΝΑ ΚΟΡΊΤΣΙ.

Πω πω...με αυτά που σας λέω πρέπει να βάλω ταμπέλα στην ιστορία 'ακατάλληλη' θεέ μου...

-Alice

-:-:-:-

Calvin Harris, Summer

Ellie Goulding, Beating Heart

Britney Spears, Unusual

Demi Lovato, Lightweight

Florence and the Machine, Hardest of Hearts

-:-:-:-

Αργότερα εκείνη την νύκτα, όταν ο Jackson και οι γονείς μου γύρισαν σπίτι--και η Holly δεν είχε γυρίσει--άκουσα κάτι.

Συνήθως θα είχα πεταχτεί και θα κοίταζα το μέρος τριγύρω για αν δω ποιος έκανε την φασαρία, με παράνοια και όλα. Αλλά, από όσο ήξερα, η μαμά και ο μπαμπάς κοιμόντουσαν μετά από την μεγάλη κουραστική τους μέρα και ο Jackson ήταν στο δωμάτιο του--να κοιμάται ή όχι--ήχος ήταν κοντά.

Τίποτα πέρα από τον ήχο της πόρτας ακούστηκε όταν άνοιξε. Δεν ακούγεται σαν τον ήχο που βάζει κάποιος το κλειδί μέσα όπως την μαμά μου και εγώ ξεκλειδώνουμε την πόρτα.

Πάγωσα στην θέση μου στον καναπέ. Ο ήχος με έκανε να τρομάξω και να σηκωθώ από τον καναπέ ανεβάζοντας την φωνή της τηλεόρασης. Η μαμά και ο μπαμπάς ξύπνησαν; Ελπίζω αυτό να είναι. Έως τώρα, αν το παρατραβούσα το πράγμα, θα έλεγα οτι ήταν ή κάποιος που παραβιάζει το σπίτι ή κανένας τρελός που μπήκε από το παράθυρο για να με πυροβολήσει και, δεν ξέρω, να πάρει την εφημερίδα του μπαμπά ή κάποιος να μπήκε κρυφά. Μπορεί να ήταν και κλέφτης.

Αλλά δεν ήταν αυτό που είχα στο μυαλό μου τώρα.

"Που μένει η ' φίλη' σου, huh;" η μαμά φώναξε στο τηλέφωνο, υπενθυμίζοντας μου οτι ο Harry έμενε μόνο απέναντι μας.  ( S.O.S οτι είναι με πλάγια γράμματα είναι κάποια που είχαν γίνει ώρες πριν και τα θυμάται τώρα-Β.)

Αλλά πως; Είχε αμάξι..ερχόταν από κάπου αλλού, αυτό θα ήταν δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Δεν θα οδηγούσε μόνο για να πάει στον απέναντι δρόμο για να πάρει την Holly και να την πάει σε κάποιο άλλο μέρος.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα