Κεφάλαιο 25

1.8K 182 14
                                    

(η κινούμενη εικόνα είναι η Ellie από το last of us--το παιχνίδι -Β.)

(Σήμερα είναι η μέρα που η Alice έσβησε την ιστορία της. Είχα στεναχωρηθεί πολύ. Της έκαναν bullying οι συμμαθητές της για την ιστορία...και την έσβησε. :(-Β.)

(Αχχ αυτές οι παρελάσεις...25η Μαρτιου φευγει ο Zayn και 28η Οκτωβρίου η Alice σβήνει την ιστορία...Αγαπημένο μου 2016, σε παρακαλώ έλα γρήγορα. Δεν θα αντέξω αλλους 3 μήνες, έλα τώρα. Χαζό 2015...-Β.)

~~~

"Ταλαιπωρήθηκα για να σε σώσω, ήσουν ζόρικος." είπα παιχνιδιάρικα, και πέρασα από δίπλα του ανάμεσα στις πόρτες. Ο Harry πήρε τα κλειδιά από τα χέρια μου και αγνόησε το θανατηφόρο βλέμμα που του έδωσα όπως έβαλε το κλειδί στην πόρτα.

"Θα ήμουν μια χαρά." είπε, προφανώς αστειευόταν.

"Λιποθύμησες, περίπου, τρεις φορές." είπα απότομα, καθίζοντας στον δερμάτινο καναπέ μπροστά στην τηλεόραση. Oh πόσο θέλω να παίξω Play Station τώρα...

"Είμαι σίγουρος οτι ήταν δύο." ο Harry σήκωσε τους ώμους του και έβαλε στον εαυτό του ένα ποτήρι νερό, προσφέροντας και εμένα ένα. Του έκανα με το χέρι μου όχι ευγενικά και έτριψα τα μάτια μου.

"Ugh, είμαι τόσο πολύ κουρασμένη." παραδέχτηκα.

Ήμασταν όλη την νύχτα χθες να ασχολούμαστε με την πληγή του Harry, και τώρα που έχασα πολύ αίμα στην δωρεά νιώθω πιο νυσταγμένη από ότι συνήθως.

"Μου χρωστααας." αστειεύτηκα, ξεκουράζοντας το κεφάλι μου στον καναπέ. Απλά ήθελα κοιμηθώ εκείνη την στιγμή, πολύ απασχολημένη και κουρασμένη, ούτε καν να θυμηθώ οτι ο Harry είναι επικίνδυνος.

Αυτός δεν είναι οτι οι άνθρωποι πιστεύουν. Θα μείνω σε αυτές τις σκέψεις αργότερα.

Έπιασα τον Harry να χαμογελάει σατανικά όπως πέταξε κανονικά το ποτήρι του στον νεροχύτη. Τον κοίταξα, αλλά τίποτα δεν φάνηκε να έγινε όπως ο Harry ήρθε προς εμένα και βούλιαξε στον καναπέ δίπλα μου τυλίγοντας τα χέρια του από πίσω μου. "Oh;" αναρωτήθηκε σταθερά. "Και τι πρέπει να κάνω για να σε ξεπληρώσω;" η φωνή του ήταν εντελώς σιγανή...και δεν ξέρω πως να την αποκαλέσω. Δελεαστική;

Κράτησα το στόμα μου κλειστό όπως τα κρύα δάχτυλα του ευγενικά αλλά απλά έσπρωξε τα μαλλιά μου μακριά από τον λαιμό μου, ακουμπώντας το πρόσωπο του πάνω του. Μπορούσα να νιώσω την αναπνοή του στο δέρμα μου όπως το σώμα μου σφίχτηκε, έτοιμη να τον διώξω. Το άλλο του χέρι κρατούσε τον εαυτό του σταθερό πάνω στον μηρό μου. Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα, πιστεύοντας οτι δεν θα έκανε τίποτα.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα