Κεφάλαιο 40

1.3K 164 32
                                    

*να έχετε σιγουρευτεί οτι έχετε διαβάσει το 39 (πριν τον κεφ. 'Γεια :)' ) και μετα διαβάστε αυτό -Β.*
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 40. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΙΘΑΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. Αντιο x.

-Alice

-

  Lana Del Rey,  Born To Die 

  One Direction , One Way or Another

-:-:-:-

Η Evelyn ξύπνησε από τον εφιάλτη της, για άλλη μια φορά, σηκώθηκε και προσπάθησε να αναπνεύσει.

*πλάκα κάνω λολ* -Alice (δεν φταίω εγώ η Alice-Β.)

"H-Harry;" θα είχα χαστουκίσει τον εαυτό μου που είπα το όνομα του δυνατά, αλλά ήταν εδώ. Το αγόρι που είχα γεννηθεί για να αγαπήσω με είχε απαγάγει πριν λ΄γιο καιρό πριν, και τώρα στεκόταν ακριβώς μπροστά μου μετά που ξέφυγα. Τι θα έκανε τώρα;

"Πάει καιρός, εε;" χαμογέλασε, αυτά τα λακκάκια που λάτρευα πετάχτηκαν στα μάγουλα του.

Δεν είπα τίποτα. Δεν μπορούσα να πω κάτι. Τι να έλεγα από τα τρία Γεια; Τι θέλεις; Εισαι εδω για εμένα;

Αποφάσισα να πω την τρίτη μου επιλογή. Είμαι σίγουρη οτι θα καταλάβει το είσαι εδώ για εμένα; βασικά σημαίνει θα με απαγάγεις;

Όταν τον ρώτησα την ερώτηση αυτή με σιγανή φωνή--έτοιμη να του χτυπήσω την πόρτα στο κεφάλι--, γέλασε και κούνησε το κεφάλι του αρνητικά.

"Εσένα;" έκανε την καρδιά μου να χτυπάει πιο δυνατά με κάπως απογοητευτικό απορριπτικό τρόπο. "Γιατί να είμαι εδώ για εσένα;"  σήκωσε το πιγούνι μου προκαλώντας με και με κοίταξε με περιέργεια.

Κατσούφιασα. "Δεν θα με α-απαγάγεις;"

"Θεέ, όχι." στην φωνή του υπήρχε αηδία. Ένιωθα θυμωμένη με τον εαυτό μου που πληγώθηκα με τα λόγια του.

"Λοιπόν, τι θέλεις εδώ;" πετάχτηκα. Τι ωραία συζήτηση--μετά που σε έχουν απαγάγει, τελικά αποδράς και καταλήγεις να έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο με τον απαγωγέα σου.

Ο Harry άκουγε βήματα από το πάνω δωμάτιο να πηγαίνουν μπροστά και πίσω και χαμογέλασε. Εμένα η καρδιά μου χτυπούσε υπερβολικά βλέποντας τον.

"Όχι, όχι." κούνησα το κεφάλι μου αρνητικά όταν προσπάθησε να έρθει μέσα και τον εμπόδιζα με το χέρι μου στην πόρτα. Με κοίταξε και χαμογέλασε περισσότερο. "Δεν έρχεσαι μέσα! Υπάρχουν κάμερες--" είχα ξεχάσει τις κάμερες. Κρατώντας το χέρι μου στο χερούλι, γύρισα τον εαυτό μου για να κοιτάξω την εξωτερική κάμερα. Ήταν σπασμένη σε χίλια κομμάτια, κοφτερά γυαλιά στο πάτωμα. Κοίταξα την κρυμμένη κάμερα στους θάμνους και γύρισα μετά ξανά στο ψηλό αγόρι. "Τι κάνεις;"

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα