Κεφάλαιο 9

2K 210 39
                                    

"Harry" είπα ανάμεσα στα σφικτά δόντια μου όσο προσπάθησα να τον παρακινήσω πιο μακριά. Έβαλε τα νύχια του μέσα στο δέρμα μου κάνοντας με να μην μπορώ να ανασάνω. Έκλεισα σφικτά τα μάτια μου όταν έπιασε και τους δυο καρπούς των χεριών μου με το ένα του χέρι βάζοντας τους πίσω από την πλάτη μου. Γύρισα τον λαιμό μου για να δω το πρόσωπο του αλλά κόλλησε τον ώμο του με τον δικό μου και έτσι έμεινα στον τοίχο. "Σταμάτα." παρακάλεσα αδύναμα. Η φωνή μου ήταν σιγανή και έτρεμε. Ακουγόταν σαν να πονούσα πάρα πολύ. "Π-παρακαλώ."


Ο Harry κούνησε το κεφάλι του αρνητικά και κατέβασε το κεφάλι του προς τον λαιμό μου και άρχισε να δαγκώνει την κλείδα μου παιχνιδιάρικα. Εγώ δεν έπαιζα μαζί του. Δεν έκανα τίποτα- μόνο προσπαθούσα να ελευθερώσω τον εαυτό μου.


"Στα αλήθεια με άφηνες;" τα μάτια του συνάντησαν τα δικά μου για ένα δευτερόλεπτο, και πίσω από το σκοτάδι του,τα μάτια του γούρλωσαν και έδειχνε πληγωμένος. Προδομένος.


Είδα το σοκ από τα χαρακτηριστικά του.


"Είναι τόσο πολύ που με μισείς;" με το ζόρι άκουσα τον ψίθυρο που βγήκε από τα χείλη του. Ο Harry τελικά κινήθηκε προς τα πίσω. "Στα αλήθεια φοβάσαι τόσο πολύ αυτό το μέρος;"


Βλεφάρισα σε αυτόν, έκπληκτη, και μετά ο μπάσταρδος χαμογέλασε και έπιασε πάλι το χέρι μου.


"Αυτή είναι τελευταία προειδοποίηση." χαμογέλασε. " Αν προσπαθήσεις να φύγεις, θα σε βρω. Θα σε πληγώσω. Μην με κάνεις να σε σκοτώσω. Το έπιασες;"


"Άντε γαμήσου!" έβρισα. Σπάνια βρίζω. Αλλά όταν το κάνω είμαι θυμωμένη, ενοχλημένη, πληγωμένη ή απελπισμένη. "Μου μελάνιασες το χέρι."


"Σου είπα ότι ήμαστε δυνατότεροι." ο Harry είπε, "Αλήθεια νομίζεις ότι έχασα τον εαυτό μου εκεί μέσα,ε ;"


"Λοιπόν οποιοσδήποτε άσπλαχνος σαν εσένα-" αναφερόμουν σε αυτόν, "-θα πείραζε οποιονδήποτε αθώο άνθρωπο οπότε του άρεσε."


Ο Harry είπε, " Έχεις δίκιο για το αθώο κομμάτι της πρότασης. Δεν μπορείς ούτε να υπερασπιστείς τον εαυτό σου."


Τον κοίταξα και σταύρωσα τα χέρια μου. "Δεν είμαι αθώα, έχω δει ανθρώπους να φιλιούνται."

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα