Κεφάλαιο 15

1.6K 192 10
                                    

ΜΙΚΡΟ (αμήν-Β.) ΚΑΙ ΒΑΡΕΤΟ (ναι σιγά...-Β) ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

Αγνοήστε οποιοδήποτε ορθογραφικό, και γενικά τα λάθη (το ίδιο ισχύει και για εμένα-Β) θα τα διορθώσω αργότερα.

Είναι σαββατοκύριακο οπότε σας ανέβασα (παιδιά Δευτέρα είναι σήμερα μην μπερδευτείτε :P-Β.) Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει, τα updates θα είναι λίγο αργά (όχι για έμενα {πιστεύω}-Β) επειδή το σχολείο άρχισε (ναι σε 4 μέρες αρχίζει :(-Β) και το ίντερνετ είναι πιο αργό από ότι συνήθως.

Συγνώμη για αν υπάρχουν λάθη ξανά.  (ισχύει..-Β.)

-Alice 

   ~:~:~:~:~:~:~:~

"Είσαι σίγουρη ότι είσαι καλά;" 

Τα χέρια του Louis έπιασαν τους ώμους μου όσο έπαιρνε μια καλή ματιά πάνω μου, τα μάτια του ταξίδευαν πάνω και κάτω ενώ εξέταζε τα πρησμένα μου χείλια  στο αδύναμο σώμα μου.

Έγνεψα, παίρνοντας μια ανάσα. "Υποθέτω." κούνησα τους ώμους μου, τουρτουρίζοντας. Η νύχτα ήταν κάπως κρύα και  ήμουν με σορτσάκι και σκισμένη μπλούζα.

Ο Louis ένωσε τα χείλη του, δίνοντας μου ένα αυστηρό βλέμμα. "Θα ήταν καλύτερα αν έμεινες στο μέρος μου για σήμερα." χαμογέλασε ελαφρά. "Μπορείς να μείνεις με την Eleanor."

Ανάγκασα τα χείλη μου να στρίψουν προς τα πάνω με καμπύλη για να σχηματίσω ένα χαμόγελο όσο μπορούσα και επέστρεψα τα μάτια μου προς το έδαφος.

"Εδώ." το αγόρι με τα γαλάζια μάτια έκοψε της ησυχία και τοποθέτησε το χέρι του απαλά στην πλάτη μου. Αναπήδησα λίγο, θυμίζοντας το άγγιγμα του Harry, αλλά ο Louis δεν το παρατήρησε. "Μείνε στο αμάξι. Θα πάω απλά να πάρω κάτι από μέσα."

Τα μάτια μου λίγο γούρλωσαν και κοίταξα τον Louis, έτοιμη να τον παρηγορήσω αλλά με έκοψε με ένα μικρό γέλιο. "Ο Harry με ξέρει για πολύ καιρό. Δεν θα με ξεχάσει, ακόμα και αν είναι μεθυσμένος."

Έγνεψα, ανίκανη να κατεργαστώ τις λέξεις του. Ελπίζω ότι θα είναι καλά.

Λοιπόν, υποθέτω ότι είναι ασφαλές να πω ότι είχα δει πιο χειρότερα πράγματα στον Louis από αυτά που εγώ είχα περάσει: Όταν απήγαγε την κολλητή μου, νόμιζα σίγουρα ότι θα την σκότωνε ή κάτι. Αλλά τελικά φαίνεται ότι αυτός τα πάει καλύτερα από ότι ο Harry.

 Louis' P.O.V.

Προσοχή στους ορμόνες, μεθυσμένος Harry, μπήκα μέσα από την πόρτα του σπιτιού του.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα