Κεφάλαιο 70

1K 119 19
                                    

Μην μπερδεύεστε το "ατύχημα" δεν έχει γίνει ακόμη...

-Alice

-:-:-:-:-

Τραγούδια κεφαλαίου

Afraid, The Neighbourhood

Me, The 1975

Medicine, Daughter

  -Alice  

-:-:-:-

//2 μέρες πριν το ατύχημα//

"Άκουσε με, Evelyn." Τα χέρια του στις δύο πλευρές του προσώπου μου και τα σμαραγδένια μάτια του με κοίταξαν. "Μας ψάχνουν για χρόνια,-- από τότε που προσπάθησα την πρώτη μου αυτοκτονία--ήμασταν 10 βήματα μπροστά από αυτούς, αλλά τώρα μας έφτασαν."

"Δεν καταλαβαίνω," είπα, ακουμπώντας το μέτωπο του. Έριξε τα χέρια του και ακούμπησαν τα πλαϊνά του και πήγε βιαστικά στο υπνοδωμάτιο.

"Χρειάζεται να φύγουμε," μουρμούρισε. "Έρχονται."

"Και με τους άλλους;" ρώτησα και αναφερόμουν στους υπόλοιπους της συμμορίας του και τον ακολούθησα. "Είναι εδώ;"

Ανακάτεψε τα συρτάρια και πήρε ένα πακέτο τσιγάρα και έναν αναπτήρα, ρίχνοντας τα σε ένα μαύρο δερμάτινο σακίδιο και έπιασε την ζακέτα του από το πάτωμα. Η πλάτη του γύρισε σε εμένα.

"Είναι όλοι κάτω. Απλά πάρε πράγματα που χρειάζεσαι, γρήγορα." είπε δειλά και σήκωσε την αποσκευή του. "Δεν χρειάζεσαι ρούχα. Μην ξοδέψεις καθόλου χρόνο. Έρχονται αυτήν την στιγμή."

Άφησα έξω την ανάσα που δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι κρατούσα. Ο Harry δεν πήρε κανένα ρούχο εκτός την ζακέτα του, για αυτό πήρα ένα φούτερ, το έβαλα μέσα και έπιασα το κινητό μου και τον φορτιστή του.

"Τι άλλο χρειάζομαι;" ρώτησα, νιώθοντας ένα βάρος πάνω μου. Ένιωθα ηλίθια που ρωτούσα τέτοια πράγματα όταν ξεκάθαρα ήμασταν πολύ βιαστικοί για να φύγουμε από αυτό το δωμάτιο. Ή από αυτήν την πόλη.

"Αμ, θα μπορούσες να πάρεις οτιδήποτε από το ψυγείο και να τα ρίξεις εδώ μέσα--" μου έδειξε την τσάντα, "--αυτό είναι όλο. Θα είμαστε στο αμάξι για ώρες, για αυτό πάρε οτιδήποτε χρήσιμο για μεγάλη διαδρομή."

Μεγάλη διαδρομή; Σκέφτηκα. Το σκάμε από αυτούς τους ανθρώπους που ανυπομονούν να κάνουν τις καρδιές μας να σταματήσουν να χτυπούν. Υπέροχα.

Έβαλα τον φορτιστή στην τσάντα του και την πήρα μαζί μου στην κουζίνα. Τρεις λωρίδες  σοκολάτας, δύό κουτιά γάλα, ένα μπουκάλι νερό και μια μικροσκοπική συσκευασία με γάλα για τον καφέ ήταν στο ψυγείο. Τα πήρα όλα και τα έβαλα στην τσάντα, επίσης και το γαλατάκι--επειδή ποιος δεν απολαμβάνει γάλα από ένα από αυτά τα μικροσκοπικά- μικρούλικα κουτάκια.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα