Κεφάλαιο 5

2.1K 231 10
                                    

Οι βλεφαρίδες μου άνοιξαν. Και ξύπνησα ξαφνικά.


Οι χειροπέδες ήταν ακόμα δεμένες γύρω από τους καρπούς μου, κάπως χαλαρές αλλά ενοχλητικές. Το δέρμα μου γύρω από τους καρπούς μου ήταν κόκκινο και πληγωμένο, ακόμα και κομμένο από την πάρα πολύ προσπάθεια να τα βγάλω. Ο Harry θα μπορούσε να τα έβγαζε, γαμώτο.


Σηκώθηκα και κοίταξα τριγύρω το δωμάτιο χωρίς παράθυρα, αλλά δεν υπήρχε τίποτα στην ντουλάπα, κάτω από το κρεβάτι ή στα συρτάρια. Η πόρτα ήταν καλά σφραγισμένη.


Τινάχτηκα όταν άκουσα θόρυβο και βρισιές . Τον ήχο του γυαλιού να σπάει σε εκατομμύρια κομμάτια. Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά στον δυνατό ήχο, και ξαφνικά ένιωσα ότι δεν θα μπορούσα να ξανακοιμηθώ, με αυτήν την περίπτωση. Τα σπαστικό μπλε φως στο ρολόι έλεγε '3:48 ΠΜ' επαναληπτικά , δείχνοντας την ώρα τώρα. Έπνιξα τον ήχο του μουγκρητού μου που θα έκανα όταν άκουσα ένα γέλιο. Όχι ένα γνωστό γέλιο.


"...Ηλίθιε" άκουσα την φωνή του να φωνάζει, κάνοντας το δέρμα μου να μουδιάσει. "Θα καθαρίσεις αυτό το πρά—" είπε, βήχωντας επανειλημμένα, "αυτό το πράγμα τώρα αμέσως"


Άκουσα ένα βαρύ χτύπημα και η ίδια φωνή γέλασε ενώ ακούστηκε άλλο ένα βογγητό "Γαμώτο" άκουσα τον Harry να αναπνέει. Η φωνή του καλυπτόταν μέσα από τα παχιά ξύλα αλλά μιλούσε κάπως δυνατά, σαν να ήταν απογοητευμένος "Δεν μπορώ καν να σηκωθώ"


"Επειδή θα ξεσηκωθούμε αύριο, αυτός έχει πάρει τις υψηλές του." μια φωνή είπε χαλαρά, και εγώ σκλήρυνα. Πόσους ανθρώπους έχει φέρει; Μέσα σε αυτήν την ώρα;


Άκουσα τον Harry να βήχει πάλη. "Σκάσε, και βοήθησε με να σηκωθώ, ή αλλιώς θα κοιμηθώ στο πάτωμα" υπήρχαν μερικά γρυλίσματα, και φαντάζομαι ότι ο Harry σηκωνόταν.


"Ο θεέ μου, φίλε," μια φωνή είπε "Τα μάτια σου είναι κατακόκκινα. Πήγαινε να ξεκουραστείς"


Ο Harry ρούφηξε την μύτη του. "Όχι το παιχνίδι δεν τέλειωσε ακόμα." ο Harry είπε και άρχισαν να μιλάνε ξανά, αυτήν την φορά, πιο σιγά. Δεν μπορούσα να τους ακούσω άλλο.


"Τι στο διάολο κάνεις ;" μια γνωστή φωνή ούρλιαξε. "Αυτός ήταν ο χειρότερος τερματοφύλακας στον κόσμο και έχασες γαμώτο!Τι στο διάολο συμβαίνει;"

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα