Κεφάλαιο 57

1.4K 178 126
                                    

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ....OMG ΑΠΛΆ...OMG... 
⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΕΤΑ (ή ανάμεσα) παρακαλωωω

Επίσης διαβάστε και την πιο μικρή λεξούλα σε αυτό το κεφάλαιο.

-Βαρβάρα 

~

Ο Ed ήταν στην ομάδα που σκότωναν εγκληματίες και προσπάθησαν να σκοτώσουν την Evelyn και τον Liam. 

-Alice

-:-:-:-

Έκλεισα τα μάτια μου για ένα μικρο λεπτό και έριξα το τσαντάκι μου απρόσεχτα για να τρίψω το μέτωπο μου. Όταν άνοιξα τα μάτια μου τον περίμενα να εξαφανιστεί, αλλά ήταν ακόμη εκεί, χαμογελώντας περισσότερο.

"Ο, σκατά, αρχίζω και τρελαίνομαι." ψιθύρισα και έγειρα προς τον τοίχο. Η καρδιά μου έτρεχε, αν ο Harry ήταν στ' αλήθεια εδώ πέρα θα μπορούσε να την ακούσει. Ελαφρά άγγιξα το κεφάλι μου ενάντια στον τοίχο και κοίταξα στο ταβάνι. Η φαντασίωση του Harry μου κατσούφιασε.

"Evelyn είμαι εδώ." η φωνή του έκανε την καρδιά μου να φτερουγίσει αλλά οι σκέψεις μου μπερδεύτηκαν. Ήμουν στην μέση την απόφασης για το αν θα του ούρλιαζα να βγει από το κεφάλι μου ή να πάρω την ευκαιρία να τον κοιτάξω καλά όσο η φωνή του συνέχισε. "Είσαι καλά;"

Ξαφνικά άρχισα να κλαίω και κάλυψα το πρόσωπο μου με τα τρεμουλιαστά χέρια μου. Το κεφάλι μου πονούσε μόνο απλά που τον σκεφτόμουν.

Ήταν αληθινά εδώ ή όχι; Σκέφτηκα ότι ο μόνος τρόπος να καταλάβω ήταν να τον αγγίξω, για αυτό περπάτησα μπροστά σταθερά και του έριξα μια καλή ματιά. Τα φρύδια του συνοφρυώθηκαν αλλά εκτός από αυτό δεν κουνιόταν, κρατώντας την ανάσα του, αν ήταν αλήθεια εδώ.

"Είσαι στ'αλήθεια εδώ πέρα;" η φωνή μου ακούστηκε άγνωστη και τα χέρια μου ακόμη έτρεμαν. Ο φαντασιώδης Harry τοποθέτησε το πράγμα που ήταν στην παλάμη του δίπλα από το τριαντάφυλλο και σηκώθηκε. Έμοιαζε σαν να φοβόταν να με αγγίξει, για αυτό στάθηκε αρκετά κοντά ώστε να νιώσω την ανάσα και την ζεστασιά του αλλά δεν έβαλε το χέρι του πάνω μου όπως ήθελα.

"Φυσικά είμαι εδώ." είπε μετά από ένα λεπτό, μετά ύψωσε το χέρι του και ευγενικά ακούμπησε το μάγουλο μου. Κάτι μέσα μου πετάχτηκε και ένα σοκ διαπέρασε το σώμα μου. Ο Harry δεν φάνηκε να το πρόσεξε. "Είμαι ακριβώς εδώ, με εσένα."    (μην ανησυχείτε αυτήν την φορά είναι αληθινός, αληθινός, αληθινός, αληθινότατος--Β)

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα