Κεφάλαιο 1

4.8K 276 18
                                    

(*σιγουρευτείτε οτι έχετε διαβάσει οπωσδήποτε τον πρόλογο*)

(*για όσους ρωτάνε, η Alice έχει σβήσει την ιστορία στα αγγλικά :(*) -Β.

~

"Θα είσαι στο πάρτι του Finn;"

Γύρισα πίσω για να δω καταπρόσωπα την καλύτερη μου φίλη, και την χαιρέτησα με ένα μπερδεμένο χαμόγελο. "Του Finn;" ρώτησα και η Eleanor στριφογύρισε τα μάτια της (rolled her eyes-Β.)."Ναι." κρυφογέλασε. "Του Finn Harries."

O Finn Harries ήταν υψηλά δημοφιλής στο λύκειο Lloyd, μαζί με τον αδερφό του, Jack. Τα δύο δίδυμα κυριαρχούν στο σχολείο. Δεν είναι συνηθισμένοι νταήδες που κοροϊδεύουν τους σπασίκλες ή κάτι τέτοιο. Είναι πολύ φιλικοί.Έχω δει η ίδια το πως χαιρετάνε όλους όταν πάνε στην τάξη. Θυμάμαι όταν ο Jack μου έδωσε ένα όμορφο χαμόγελο και ο Finn που ρώτησε πως ήμουν. Πολλά άτομα νόμιζαν ότι γίνονταν σαρκαστικοί, αλλά και οι δυο ήταν πολύ καλοί.Προχωρούσαν με πάντα χαμόγελα και μάτια γεμάτα λάμψη. Από αυτά που ξέρω δεν ήταν ούτε παίκτες. Οι μαθητές νομίζουν ότι είναι επειδή τα αγόρια έχουν είδη βρει τους συντρόφους τους με τα ίδια τατουάζ: παρ 'όλα αυτά τα κορίτσια συνεχίζουν να 'κολλάνε' πάνω τους. Μετά πάλι έχω δει τον Jack να δουλεύει στην πόλη, σε ένα μαγαζί με αθλητικά. Πως το λέγανε είπαμε;

Εγώ κατσούφιασα."Γιατί να πάω στο πάρτι τους;" H πεισματάρικη πλευρά μου ανέλαβε όσο έστριβα τον ώμο μου προς τους διαδρόμους του σχολείου. "Θα υπάρχει αλκοόλ και δυνατή μουσική και παράνομες συσκευές: θα προτιμούσα να μείνω σπίτι, ευχαριστώ."

Η μουσική είναι πάντα δυνατή, μένουν ένα τετραγωνικό μακριά μου και πάντα την ακούω καθαρά. Μερικές φορές δεν θα μπορούσα να πάρω τον όμορφο ύπνο μου εξαιτίας το ότι ο deadmau5 ή ο Avicii ή ο Tiesto παίζουν στο φουλ και οι κραυγές μεθυσμένων εφήβων να ελπίζουν ότι θα βγουν τυχεροί.

"Εξάλλου," είπα ήρεμα "Είμαι σίγουρα όχι καλεσμένη" ήμουν έτοιμη να ρωτήσω την Eleanor γιατί είχε ρωτήσει μια τέτοια ερώτηση αφού δεν έχουμε ποτέ καλεστεί αλλά με σταμάτησε από αυτό λέγοντας μου, "Oh Συγκεντρώσου!" η Eleanor είπε πιάνοντας τα βλέμματα μερικών μαθητών." Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι! Αναφέρω: όταν θα πάμε εκεί θα δεις ότι δεν θα είναι τόσο κακά και σκανδαλιστικά όσο νόμιζες. Θα είναι περίπου μόνο 100 μαθητές και οι Harries μένουν σε ολόκληρο αρχοντικό. Τι;" η έκφραση της έγινε αμήχανη και αυτάρεσκη, "Στα αλήθεια πιστεύεις ότι οι γονείς τους, τους αφήνουν να κάνουν πάρτι κάθε εβδομάδα; Είσαι πιο ηλίθια από ότι νόμιζα"

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα