Κεφάλαιο 16

1.9K 186 5
                                    

Harry's P.O.V.

Μετά από ένα μεγάλης διάρκειας μπάνιο, ένιωθα λίγο καλύτερα. Τα πόδια μου ήταν ακόμα αδύναμα και το μυαλό μου βούιζε. Ήμουν σε ένα επικίνδυνο στάδιο στο να με πιάσει πονοκέφαλος, και  ένιωθα σαν να ήθελα να κάνω εμετό αργά ή γρήγορα. 

Αλλά αυτό δεν με σταματάει από το να πάω έξω. 

Σήμερα ήταν η μέρα. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα να κάνω τώρα, για αυτό γιατί όχι; Η Evelyn προφανώς κοιμάται , έτσι και αλλιώς. Δεν χρειάζεται να ξέρει που είμαι.

Μετά που έσπασα την κλειδαριά, έφυγα από το σπίτι.

-

 Έσβησα την μηχανή του αυτοκινήτου μου και βγήκα έξω.  

Μια τεράστια πινακίδα στο νοσοκομείο έγραφε  'Νοσοκομείο Royal Jackson' με ογκώδη άσπρα γράμματα. Μπήκα μέσα στο κτήριο. Ήταν ένα ευρύχωρο μέρος. Υπήρχε ένα ωραίο, άσπρο γραφείο  στο πίσω μέρος με μια γνωστή κοκκινομάλλα να κάθεται από πίσω του.

Βάζοντας τα χέρια μου μέσα στις τσέπες, πήγα άβολα προς την κοπέλα στην ρεσεψιόν. Στην γωνία υπήρχαν μερικά άρρωστα παιδιά που διάβαζαν μικρά βιβλία και κάθονταν σε πουφ. Δίπλα σε αυτά οι γονείς τους καθόντουσαν χαρούμενα. Ο τοίχος ήταν βαμμένος με παιδικά ροζ και μπλε χρώματα. Οι καρέκλες ήταν άσπρες και μαύρες. Στην άλλη μεριά ήταν ένα McDonald's, νέοι άνθρωποι τρώγανε σιωπηλά.

Ήταν μια αηδιαστική θέα για εμένα. Εύχομαι να είχα το όπλο μου. 

Έριξα στην Noelle ένα ψεύτικο χαμόγελο, ελπίζοντας να το ξεχάσει μετά. "Γεια ξανά Henry!" η Noelle είπε, σφίγγοντας τα κόκκινα χείλη της. Και όχι, δεν έκανε λάθος το όνομα μου. Δεν μπορώ να πω, "Oh, γεια. Είμαι ο Harry Styles, γνωστός και ως ο εγκληματίας που ίσως είμαι ο λόγος για τους μίσους ανθρώπους που είναι εδώ μέσα.' Έπρεπε να πω ψεύτικο όνομα.

"Είσαι εδώ για να επισκεφτείς;" η ηλικιωμένη γυναίκα χαμογέλασε, υψώνοντας το φρύδι της. Έγνεψα απλά , δαγκώνοντας τα χείλη μου για να σταματήσω τον εαυτό μου να της ουρλιάξει με ανυπομονησία. 

Η Noelle μου έδωσε ένα ζευγάρι κλειδιά. "Ξέρεις που είναι αυτή." Αγνοώντας το αντίο της και την λυπημένη της έκφραση, προχώρησα προς τον διάδρομο. Νιώθοντας εντελώς ευάλωτος.

Σταμάτησα όταν έφτασα σε μια άσπρη πόρτα. Είχε μερικά τριαντάφυλλα στην πάνω γωνία. Στην μέση μια πλακέτα με ένα κλιπ που κρατούσε μερικά χαρτιά, ήταν στερεοποιημένο πάνω στην πόρτα, γράφοντας μερικά απαιτούμενα φάρμακα για τον ασθενή, μέρες για check-up, και το όνομα της.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα