Κεφάλαιο 6

2.5K 233 16
                                    

"She so mean but I gotta love it"

-

Οι ακτίνες του ήλιου ήταν πάρα πολύ ενοχλητικές, μπαίνοντας από τα παράθυρα και πήγαιναν πάνω στο σώμα μου. Αναστέναξα με απογοήτευση και έχωσα το κεφάλι μου πιο βαθιά μέσα στο χνουδωτό μαξιλάρι. Όπως και να έχει η πρωινή ηλιαχτίδα δεν είναι ο λόγος για το ξύπνημα μου.

Ένας αχνός ήχος έκανε ηχώ στο μικρο δωμάτιο που ήμουν, Οι σιγανοί, χαλαρωτικοί ήχοι του πιάνου. Ένα ringtone. Και ένιωσα το κρεβάτι να να κουνιέται ελαφρά όταν κάποιος από πίσω μου κουνιόταν όλη την ώρα.Τα χέρια του πιάνοντας την μέση μου, σφίγγοντας την λαβή του με ένα τρόπο που που δεν μου έριχνε πίεση, πριν μουγκρίσει και σηκωθεί από το κρεβάτι.

Άκουσα ένα μικρο ήχο όταν ο Harry έπιασε το κινητό του από το πάνω ράφι δίπλα από το κρεβάτι, λέγοντας "Ναι;" η φωνή του ακούστηκε άγνωστη, βραχνή και ωμή. Το σπίτι ήταν τόσο ήσυχο και το άλλο άτομο που ήταν στο τηλέφωνο μίλησε τόσο δυνατά που τον άκουσα καθαρά.

"Μην μου πεις ότι αποκοιμήθηκες." κατευθείαν κατάλαβα την φωνή του . Ήταν ο απαγωγέας της Eleanor. Ο τύπος πρέπει να πληρώσει. "Δεν θα πηγαίναμε στα παλιά ερείπια;, Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ!"

Ερείπια; Τι στο διάολο εννοεί;

Το τηλέφωνο ήταν σιωπηλό όσο έβλεπα τον Harry να πιέζει την γωνιά της παλάμης του πάνω στα μάτια του. Και μετά άκουσα τον άλλο άντρα να σιγογελάει σατανικά. "Oh" μπορούσα βασικά να ακούσω το χαζό χαμόγελο στο στόμα του. "Σου είπα να μην πίνεις τόσο πολύ"

O Harry ξεφύσηξε."Ήταν το χόρτο φίλε" είπε βαθιά σαν να ήθελε να πάει πάλι στο κρεβάτι. "Γιατί στο διάολο το ανέφερες αυτό;" ρώτησε όσο ο άλλος άντρας βόγκηξε.

"Δεν με ενδιαφέρει, εσύ το ζήτησες. Κυριολεκτικά...εσύ ζήτησες χόρτο."

Ο Harry έβηξε "Ότι να'ναι. Louis, πρέπει να πάω;" ο άλλος άντρας δεν απάντησε αμέσως.

"Λοιπόν, ο Marcus είπε ότι πρέπει να τον πληρώσουμε αύριο αν θες να κρατήσεις την κοκαΐνη. Δεν μπορούμε να ενοχληθούμε τώρα, ψάχνοντας ένα τυχαίο άλλο άντρα μέσα στην χάλια πόλη, πρέπει οπότε να κάνουμε ότι λέει."

"Ή..." ο Harry είπε χαμογελώντας, και ένοιωσα σαν να με χτύπησε μια κρύα γροθιά στο στομάχι μου.

Ο άντρας της άλλης γραμμής του τηλεφώνου ήταν σιωπηλός, πριν απαντήσει. "Έχει συμμορία Harry, πιστεύω να έκανες πλάκα τότε."

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα