Κεφάλαιο 36

1.4K 161 10
                                    

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ:

Η Nicole (η σύντροφος του Liam αυτή που ήταν στο φεστιβάλ) είχε μεταφερθεί σε αυτό το οπλοστάσιο/στέκι/υπόγειο πράγμα του Niall---επειδή ο Liam δεν έχει σπίτι-- και επειδή ο πατέρας της Nicole τη είχε εντοπίσει επειδή είχε το κινητό μαζί της (αν θυμάστε τότε στο δωμάτιο που του έστελνε μηνύματα και ο πατέρας της είναι αστυνομικός) οι αστυνομικοί λοιπόν που έστειλε ο πατέρας της βρήκαν τον Niall και τον Marcus.

Αλλά οι αστυνομικοί σκέφτονται οτι αν η Nicole (το κινητό της Nicole βασικά) κουνηθεί από τον χάρτη (δηλαδή φύγει από το οπλοστάσιο) σημαίνει τότε οτι μάλλον τα αγόρια έρχονται στην πόλη μαζί της ή τέλος πάντων έρχονται.

Αλλά επειδή η Nicole αν είναι μαζί τους δεν είναι σίγουροι οι αστυνομικοί αν έρχεται και ο Harry για την Evelyn ή για κάποιον άλλον λόγο. Όπως και να έχει θέλουν να σιγουρευτούν αν αυτό είναι παγίδα ή όχι και έστειλαν αστυνομικούς στο οπλοστάσιο. Αυτά...ελπίζω να καταλάβατε τώρα. Συγνώμη αν σας μπέρδεψα περισσότερο ή κάτι...

-Alice

-:-:-:-

P.O.V. του αφηγητή

Ένας χτύπος στην πόρτα ξάφνιασε την Evelyn "Γλυκιά μου;" η κυρία Bale μπήκε στο δωμάτιο της ανοίγοντας την πόρτα λιγάκι. Όταν η Evelyn είδε την μητέρας της να μπαίνει σηκώθηκε από το κρεβάτι και ανοιγόκλεισε τα μάτια της σε αυτήν.

"Το δείπνο είναι έτοιμο." η μητέρα της μουρμούρισε ήρεμα.

-

Η Evelyn δεν είπε απολύτως τίποτα για την απαγωγή σε κανέναν, ούτε καν στην οικογένεια της. Κανένας δεν τόλμησε να ρωτήσει και να καταστρέψει την χαρούμενη μέρα που η Evelyn είχε έρθει σπίτι.

"Θέλεις κάτσεις εδώ να δεις τηλεόραση;" η Holly ρώτησε την Evelyn, και σηκώθηκε. Αλλά η Evelyn γρήγορα αρνήθηκε και της είπε οτι όλα ήταν μια χαρά όπως ήταν. Η μητέρα της έκανε στην Evelyn το αγαπημένο της φαγητό, και τα αδέρφια της ήταν υπερβολικά ευγενικά και καλά. Ευτυχώς, ο πατέρας της δεν ήταν σπίτι εκείνη την στιγμή, και ακόμα και αν ένοιωθα εντελώς χάλια που το σκεφτόταν αυτό, ήταν ευγνώμον. Μάλλον θα με μισεί, σκέφτηκε όπως τσίμπησε με το πιρούνι της λίγο από το φαγητό της. Αυτό που δεν ήξερε ήταν οτι ο πατέρας της ήταν παραπάνω από ευτυχισμένος που η Evelyn είχε γυρίσει και τώρα αυτός έκλαιγε σιγανά στην δουλειά του. Είχε μετανιώσει τα αγριοκοιτάγματα που τις είχε δώσει, επειδή ήξερε πόσο βασανιστικό ταξίδι ήταν αυτό που είχε περάσει, και τώρα ήταν σώα και ασφαλείς στο δικό της σπίτι.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα