Όχι κεφάλαιο!!!

1K 100 14
                                    

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Σορρυ αν τρομάξατε οτι είναι κεφάλαιο αλλά είναι κάτι πολύ σημαντικό!
Ξέρω οτι όλες θέλετε κεφάλαιο,
Εγώ κατάφερα να μεταφράσω άλλο ένα κεφάλαιο και θα μπορούσα να σαν το ανεβάσω σήμερα ή αύριο.
Αλλα:
Δεν θέλω να το κάνω γιατί νομίζω είναι καλήτερα για εσάς!
Είναι σημαντικός λόγος που δεν μπορώ να χαρίζω κεφάλαια!
Όταν η Alice έσβησε την ιστορία εγώ σας έδωσα ολα τα αποθέματα που είχα και τωρα δεν εχω έξτρα κεφάλαια, αλλά θελω οπωσδηποτε να έχω έστω 5 γιατί το τέλοος κυριολεκτικά έχει πολλά πολλά πράγματα και νομίζω θα προτιμούσατε να περιμένετε μια εβδομάδα τώρα παρά τότε! Τώρα είναι όλα ομαλά τα πράγματα αλλά εγώ που ξέρω πως είναι το τέλος αν περιμένετε μια εβδομάδα για αυτά τα τελευταία κεφάλαια θα εκραγεί το κεφαλι σας!
Το λέω επειδή πριν ένα χρόνο στην Ανασταση το πάσχα διάβαζα στο σπιτι μου και λιγο πρίν πάμε στην εκκλησία μου ειπαν "Βαρβάρα φεύγουμεεε" εκει που ήθελα 5-6 κεφάλαια ακόμη πριν το τέλος και κυριολεκτικά ήθελα να βάλω τα κλάματα που έπρεπε να φύγω,δεν μπορουσα να σταματήσω να διαβάζω και εππρεπε να περιμένω στις 2 το πρωι που γυρίσαμε να τα διαβάσω! Και να τσουγκρίζουν οι αλλοι τα αυγα και εγω να ειμαι πορομενη να διαβάζω το Redemption!
Τώρα που σας είπα την ιστοριούλα μου θέλω να σας πω οτι εγώ, κατάφερα να αντέξω καποιες ωρες, εσεις θα αντεχατε μια εβδομαδα;
Μάλλον όχι...
οπότε χιλια χιλια χιλια χιλια συγνώμη
αλλα πιστεύω καλήτερα να περιμενετε τώρα, παρά μετά. Εγώ να μεταφρασω οσα περισςότερα μπορώ, να κάνω 5+ αποθέματα και μετα σας υποσχομαι οτι αν εχω θα σας αναβάζω και δυο φορες την εβδομαδα, ή κανονικα το προγραμμα και στο τελος μαζεμενα ολα! Οτι θελετε!
Σας αγαπω και ευχαριστώ πολυ για οληηη την υποστηρηξη σας αγαπω οσο δεν μπορείτε να φανταστείτε και το εννοω!!!! :) ♥️♥️♥️♥️♥️

Σορρυ για τυχών λαθη αλλα δεν εχω ιδεα τι με επιασε και σας τα γράφω αυτα στις δύο το πρωί!

-Βαρβάρα 📮


Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα