Κεφάλαιο 7

2.1K 226 12
                                    

Ο λαιμός μου πονούσε από την κατάσταση που ήμουν, δεμένη σε μια θέση του οδηγού. Και για ένα λεπτό σκέφτηκα ότι όλα ήταν ένα όνειρο, αλλά οι σειρήνες της αστυνομίας με σταματήσανε από τις σκέψεις μου.


Ο Harry και τα αγόρια δεν γυρίζανε μόνοι. Περίπου 6 φύλακες ασφάλειας τρέχανε από πίσω τους με μεταλλικά όπλα να δείχνουν προς την κατεύθυνση τους. Τα αγόρια τρέχανε προς τα πίσω, βλέποντας την τράπεζα και τα όπλα τους δείχνανε τους φύλακες. Πυροβολισμοί ακουγόντουσαν παντού κάνοντας με να φοβάμαι κάθε φορά.


Ο Liam μπήκε μέσα γρήγορα και έβαλε το κλειδί στην μηχανή για να πάρει μπρος.


"Μπείτε μέσα," ούρλιαξε στα αγόρια . Κάποια στιγμή τον είδα να οπλίζει το όπλο του που έβγαλε από την τσέπη του, και η σφαίρα χτύπησε έναν άντρα ακριβώς πάνω στα μάτια του. Κατατρόμαξα όταν ένας άλλος άντρας έπιασε τον καρπό του Niall. Ο Niall τον πυροβόλησε, και ο άντρας ήταν στο πάτωμα το επόμενο δευτερόλεπτο, το αίμα να κυλάει στην μπλούζα του.


Ένας παχουλός μπάτσος κατάφερε να έρθει πίσω από το αυτοκίνητο που ήμουν εγώ. Τα μάτια του έπιασαν τα δικά μου: ένα έφηβο κορίτσι να είναι δεμένο. Οι εντυπώσεις του φαινόταν να ήταν σοκαρισμένος αλλά έτριψε τα χείλια του και κοίταξε τα αγόρια. Είδα από το παράθυρο όπως κρατούσε το όπλο ακριβώς πίσω από την πλάτη του απαγωγέα της Eleanor. Το αγόρι με τα μπλε μάτια γύρισε γρήγορα και άρπαξε το χέρι του αστυνομικού, και τον έριξε κάτω πριν προλάβει να ρίξει σε κάτι γρήγορα.


Ο άντρας ούρλιαξε αλλά κατάφερε να πυροβολήσει τον Louis— νομίζω αυτό ήταν το όνομα του, από αυτό που τον είχε αποκαλέσει στο τηλέφωνο ο Harry— όπως ο Louis έριξε το χέρι του στην μεριά του άντρα . Το όπλο του αστυνομικού έκανε ήχο και ο Louis φώναξε όπως η σφαίρα χτύπησε τον ώμο του.


Από πίσω μας, ο Harry και ο Louis μπήκαν μέσα.Υποθέτω ήταν το αμάξι του Louis, και μας ακολούθησε ακριβώς από μπροστά μας. Ένα άσπρο όχημα που είχε μπλε και κόκκινα φώτα ήρθε από πίσω όσο ο συναγερμός της τράπεζας εξακολουθούσε να χτυπάει εκνευρισμένα.


Ο Niall άνοιξε το παράθυρο και έβγαλε έξω το κεφάλι του με το όπλο του. Έριξε μερικές φορές και μετά γύρισε πίσω όπως πολλές σφαίρες πέρασαν ξυστά από το κεφάλι του. Ο Zayn του έριξε άλλο ένα κουτί με γεμάτες, και ο Niall άρχισε να σπρώχνει τις σφαίρες μέσα στο όπλο του.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα