Κεφάλαιο 66

1.3K 142 13
                                    

ΧΑΧΑ την πατήσατε ότι δεν έκανα τίποτα στις εξετάσεις :P :D. Ορίστε κεφαλαιάκι <3

Ομγ μου λείψατε! 

Λοιπόν ας θυμηθούμε κάποια πράγματα: Η Evelyn και ο Harry πήγαν στην Αυστραλία για να είναι ασφαλείς, μετά πήγαν σε αυτό το ξενοδοχείο και μιλούσαν βλέποντας τηλεόραση και άρχισαν να μιλάνε σε κάποιο σημείο για αυτοκτονίες και άλλα. Μετά πήγαν στην πισίνα και γνώρισαν τον Michael και τον Ashton και στο τέλος πήγαν στο δωμάτιο και έκαναν σ*ξ. Μετά στο τέλος του αυτού  τους ο Harry πρόσεξε κάτι ουλές στα χέρια της και την ρώτησε τι ήταν αυτά και στο προηγούμενο κεφάλαιο συζητούσαν για αυτά και επίσης για το τι ήταν στο κλειδωμένο δωμάτιο στο παλιό σπίτι. Μετά από όλα αυτά η επόμενη μέρα είναι αυτό το κεφάλαιο ορίστε:

-Βαρβάρα

~

Τράβηξα το καπέλο μου πιο κάτω από την πίσω μεριά ελαφρά για να μην καλύψω τα μάτια μου και  να είχα καλύτερη θέα μπροστά μου. Τουρίστες περπατούσαν στους δρόμους με σορτσάκια, μπλουζάκια, αμάνικα--οτιδήποτε λεπτό και ανοικτό, κάποιοι ήταν ξυπόλυτοι και μούσκεμα από νερό. Από τις φυσικές μπούκλες σε αρκετά μαλλιά κοριτσιών, μπορείς να πεις ότι γύρισαν από την παραλία. 3 νέα αγόρια πέρασαν, κρατώντας σανίδες του σερφ μεγαλύτερες από αυτούς.

Το πόδι μου χτυπιόταν πάνω κάτω με ανυπομονησία, τα δάχτυλα μου χτυπούσαν το τραπέζι σαν ντραμς ενάντια στο μεταλλικό τραπέζι όπως καθόμουν μπροστά στα Starbucks. Η καφετέρια ήταν κλειστή αλλά δεν ήμουν εδώ για αυτήν, έτσι και αλλιώς.

Κοίταξα πίσω και μπροστά ανάμεσα στο τραπέζι και όλους τους άλλους, προσπαθώντας να μην γίνω ύποπτη. Δεν είναι ότι ήμουν ντυμένη στα μαύρα και να είχα όπλο στο χέρι μου, αλλά καθόμουν μόνη σε ένα μαγαζί που δεν αγοράζω καν κάτι από εκεί.

Τα μάτια μου έπιασαν τα ανοιχτά πράσινα του Harry. Στεκόταν στο κόσμο που παρακολουθούσε έναν άνθρωπο να ισορροπήσει σε μια σκάλα στην μέση της πλατείας. Ο Harry κρατούσε όπλο, έχοντας το κρυμμένο κάπου.

Κοίταξε αλλού για ένα λεπτό, μετά πίσω σε εμένα. Ακολούθησα το προηγούμενο κοίταγμα του και είδα τους δύο φίλους του να κάθονται σε ένα εστιατόριο, μιλώντας σιγανά. Έγνεψε κοφτά και κοίταξε μακριά.

Ένα λεπτό αργότερα, είδα μια φιγούρα με ξανθά μαλλιά σιγανά να με πλησιάζει και εγώ χαμογέλασα.

Φορούσε ένα κοντό σορτσάκι, σαγιονάρες και ένα αμάνικο μπλουζάκι, τα μαλλιά της έδειχναν ανακατωμένα πιασμένα σε κότσο αλλά, ταυτόχρονα ωραία. Άλλο ένα κορίτσι από πίσω της, τώρα καφέ μαλλιά με ροζ αντάβιες στεκόταν μαζί με όλους τους ανθρώπους που ήταν τριγύρω της. Σηκώθηκα και έτρεξα την υπόλοιπη διαδρομή προς τα δύο κορίτσια, ακόμα και αν ο Harry μου είπε να μην κουνηθώ από εκεί που ήμουν.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα