Κεφάλαιο 46

1.6K 163 23
                                    

Μόνο για να ξεκαθαρίσω επειδή όλοι με ρωτάνε: ο Ed, ο φίλος του Jack, που είχε αναφερθεί στα δύο τελευταία κεφάλια, δεν τον φαντάζομαι σαν τον Ed Sheeran αλλά αν θέλετε να τον φαντάζεστε έτσι, δεν πειράζει η φαντασία σας είναι.

-Alice

~

Παρακαλώ διαβάστε την σημείωση μου στο τέλος.

Ευχαριστώ! <3333

-Βαρβάρα

-:-:-:-

Κούνησα το κεφάλι μου αρνητικά όσο πιο διακριτικά, το στόμα μου ορθάνοιξε. Ο Harry κρατούσε το όπλο από πίσω του και τα μάτια του παρέμεναν στον Paul σε περίπτωση που καταλάβαινε ότι ο εχθρός ήταν στο ίδιο δωμάτιο με εμάς. Μπορεί να το κατάλαβε επειδή ένιωσα ιδρώτα να κυλάει από το μάγουλο μου και το σώμα μου να σφίγγεται, και είμαι σίγουρη ότι ήταν αρκετά ύποπτο να αρχίζω να πανικοβάλλομαι όταν 'όλα ήταν καλά'.

Όχι, σχημάτισα με το στόμα μου προς τον Harry όταν ο Paul ρώτησε τονRodriguez ποιος ήταν στον ασύρματο, και ο Harry συνοφρύωσε τα φρύδια του.Είχε ένα σκοτεινό βλέμμα που ήταν σαν να έλεγε, γιατί όχι; και το χαμόγελο του μεγάλωσε. Τον είδα μέχρι και να σφίγγει το χέρι του και να ακουμπάει την σκανδάλη.

Έσφιξα τα δόντια μου σε προειδοποίηση και κοίταξα την Holly για λίγο, και ο Harry στριφογύρισε τα μάτια του υποχωρώντας και φύλαξε το όπλο του. Που φυλάει καν αυτό το πράγμα;

"Κυρία Bale;" ο Paul που ξανατράβηξε την προσοχή προς αυτόν. Ανατρίχιασα όταν με κάλεσε, ανησυχώντας μήπως με είδε να κοιτάζω τον Harry ύποπτα.

"Αρνούμαι να απαντήσω οτιδήποτε τώρα," ψιθύρισα και κατέβασα το βλέμμα μου. Η φωνή μου ήταν ήταν έκπληκτα κανονική και σταθερή--σχεδόν θυμωμένη--αλλά ήταν επίσης σιγανή. "Δεν είμαι έτοιμη και να ήμουν πιο βολικά αν η μητέρα μου ήταν εδώ."

Ο Rodriguez γρύλισε και η Holly τον αγριοκοίταξε. Την κοίταξε και στάθηκε στον τοίχο σαν να ήθελε να την θυμώσει.

"Αυτό είναι άχρηστο Paul," ο Rodriguez είπε και με αγριοκοίταξε. "Είναι άχρηστη τώρα."

"Με συγχωρείς, δεν μπορείς να της μιλάς έτσι," η Holly είπε θυμωμένα και σηκώθηκε από το κρεβάτι. Ο Rodriguez ύψωσε το φρύδι του και στάθηκε μπροστά στην Holly.

"Ει," ο Harry είπε ξαφνικά, "δεν έχεις το δικαίωμα να μπαίνεις απλά έτσι στο σπίτι τους. Δεν είναι έτοιμη και θα έπρεπε να το καταλάβεις καλύτερα από ένας απλό φίλο της αδερφής της."

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα