Κεφάλαιο 23

1.5K 172 7
                                    

ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ! Ακολουθήστε με στο twitter ZerriesGap επειδή ακολουθώ πίσω!

*συγνώμη για τα πολλά author's notes--συγχαρητήρια σε σας αν τα διαβάζετε.*

ΥΣ: Ο Harry έχασε πολύ αίμα αλλά όχι αρκετό για να πεθάνει, αν δεν το καταλάβατε. Αλλά ακόμη χρειάζεται πολύ αίμα για να τον βοηθήσει αν ζήσει.

-Alice

-:-:-:-

Ο Harry έκατσε πάλι με ένα μούγκρισμα και κοίταξε κάτω τον επίδεσμο στην μέση του. Το κέντρο ήταν ήδη μουσκεμένο με αίμα και από τις εκφράσεις του Harry, πονάει πολύ.

"Χρειάζομαι...βοήθεια." ο Harry γρύλισε όπως προσπαθούσε να ισιώσει στην θέση του. Έγνεψα, ακόμη έκπληκτη οτι στα αλήθεια έσωσα την ζωή κάποιου.

Ναι, και έβαλες τον κόσμο σε περισσότερο κίνδυνο, μια εσωτερική φωνή μου πετάχτηκε, αλλά έδιωξα αυτές τις σκέψεις μακριά.

"Μπορείς να ο-οδηγήσεις;" ο Harry ρώτησε. Η φωνή του ήταν πιο βραχνή από οτι συνήθως και ήταν μια παράξενη αμβλύτητα στα μάτια του. Λοιπόν, προφανώς. Σχεδόν πέθανε. Αλλά το δέρμα του ήταν ακόμη άσπρο σαν το αλεύρι.

"Ναι." ενέπνευσα και κοίταξα το αμάξι. Δεν ήμουν πολύ βολική με τον να οδηγήσω τόσο μεγάλο αμάξι. Θα να είναι πιο δύσκολο--πάντα οδηγούσα μικρά αμάξια. Και δεν είχα δικό μου για αυτό οδηγούσα σπάνια. Αλλά κατάπια το άγχος μου επειδή ο Harry δεν ήταν καλά ακόμη.

Άνοιξα την πόρτα του αμαξιού και βγήκα έξω. Ο Harry ακολούθησε, όταν βγήκε από το αμάξι και αυτός έπεσε πάνω μου. Τον έπιασα γρήγορα και έβαλα το αδύναμο χέρι του πάνω στους ώμους μου, βοηθώντας τον να κάτσει στην θέση του συνοδηγού για να μπορέσω να οδηγήσω. Όλη την ώρα, ένιωθα την καρδιά του Harry να χτυπάει πάνω μου, και όλο του το στέρνο ήταν κρύο και χλομό. Οι ανάσες του ήταν επίσης βαριές και γρήγορες.

Ο Harry έκατσε στην θέση του και έριξε το κεφάλι του πίσω για να ξαπλώσει λίγο. Έκλεισα την πόρτα του και περπάτησα γύρω από το αμάξι, ακόμη νιώθοντας εντελώς ανήσυχη μέσα μου οτι θα οδηγούσα σαν την μανιακή. Έκατσα στην θέση μου και έσκυψα κάτω για να βρω τα κλειδιά στο σκοτάδι επειδή τα έριξα κάτω επειδή βιαζόμουν.

Όταν τα τρεμουλιαστά χέρια μου έπιασαν κάτι κρύο και σκληρό, το έπιασα και έβαλα το κλειδί στην θέση του. Το αμάξι άναψε και ένιωσα κάτι να με πνίγει. Ήμουν απλά πολύ έκπληκτη.

Γύρισα το κεφάλι μου προσεχτικά για να κοιτάξω τον Harry, που είχε το κινητό του στα χέρια του.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα