Κεφάλαιο 48

1.4K 176 28
                                    

Έκανα twitter λογαριασμούς για τους χαρακτήρες μου!

- @redemption_zayn

- @redemption_jack

- @redemption_finn

- @redemption_el

- @redemptionholly

-:-:-:-

Ο Harry έβαλε πίεση ανάμεσα στα χείλη μας, πηγαίνοντας τον εαυτό του πιο μπροστά για να διεκδικήσει επικράτηση. Τον φίλησα πίσω. Επειδή, αυτήν την στιγμή, όσο γαμημένα δύσκολο και ηλίθιο και αν ήταν, δεν με ένοιαζε τι ήταν αυτός και τι είχε κάνει, διότι δεν ήταν πάντοτε ο κακός της υπόθεσης. Και περίμενα για αυτό το λεπτό υπερβολικά πολύ.

Πίεσα τα χέρια μου στο στέρνο του Harry ξανά, μόνο επειδή δεν ήξερα τι να κάνω με αυτά, αλλά θα πρέπει να σκέφτηκε ότι δεν τον άφηνα να έρθει πιο μπροστά προς εμένα, για αυτό έπιασε τα χέρια μου και 'έδεσε' τα δάχτυλα του στα δικά μου και τα έριξε κάτω στο κρεβάτι, κοντά στο κεφάλι μου, ξαπλώνοντας με κάτω.

Το σώμα μου έτρεμε και ήμουν ανίδεα. Με το ζόρι ήξερα πως να φιλήσω κάποιον, ακόμη και αν δεν ήταν η πρώτη μας φορά, αλλά ο Harry αντιθέτως έδειχνε να το απολαμβάνει και εγώ μιμήθηκα τις πράξεις των χειλιών του με χάρη.

Ένιωσα την ανάγκη να αναπνεύσω, νοιώθοντας ένα παράξενο αίσθημα τσουξίματος γύρω απο όλο μου το σώμα, και το δωμάτιο ζεσταινόταν όλο και πιο πολύ, το ίδιο όπως και την θερμή μας στιγμή. Τα μάγουλα μου κοκκίνισα όπως κουνήθηκα λίγο πιο μακριά, έχοντας πολύ λίγη ώρα μόνο επιτρέποντας μου να ψιθυρίσω το όνομα του.

Άφησε έναν ήχο ευχαρίστησης και απελευθέρωσε ένα χαμόγελο σε εμένα μόνο για να ακουμπήσει τις άκρες των δαχτύλων του ακριβώς από κάτω από το σαγόνι μου και τους αντίχειρες του ακριβώς κάτω από τα μάτια μου, έχοντας τα χέρια του στο πρόσωπο μου για αυτό σταμάτησα να ανησυχώ και να στριφογυρίζω.

Συνειδητοποίησα μετά πως θα έδειχνε αυτό αν κάποιος έμπαινε μέσα και κοκκίνισα περισσότερο στην σκέψη. Το σώμα μου ανατρίχιασε όταν συνειδητοποίησα που πήγαινε αυτό το πράγμα, επίσης.

Το κεφάλι μου γύρισε από την άλλη, σπάζοντας την επαφή με τα χείλη του. "Harry, περίμενε," μουρμούρισα. Το χέρι του έπιασε το πιγούνι μου ευγενικά και σήκωσε το κεφάλι μου. Ο Harry έσκυψε και πίεσε τα χείλια του στον λαιμό μου, και σήκωσα την πλάτη μου όπως το ντε ζαβού με χτύπησε, δυνατά. Ήθελα μόνο να τον φιλήσω.

"Harry." με γέμισε με φιλιά και μουρμούρισε 'είσαι τόσο όμορφη', και οδήγησε τα χέρια μου γύρω από τον λαιμό του, μούγκρισε και χρησιμοποίησε το άλλο του χέρι για να το βάλει πίσω από τον λαιμό μου. Έκλεισα σφιχτά τα μάτια μου και τα χείλη μου χωρίστηκαν, και μετά ένοιωσα το κράτημα του γύρω από την μέση μου και έβαλε τα χέρια του κάτω από την μπλούζα μου.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα