Κεφάλαιο 8

2.3K 211 6
                                    

ew ewe κλαίω στο ίδιο μου το γράψιμο. (14.4.2015). ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.


-Alice


Μα τι είναι αυτά που λες; Είναι είδη τέλειο!! :) Το έχω διαβάσει δυο φορές! Και τώρα το μεταφράζω! 


-Βαρβάρα


~~~


Ήταν πολύ, πολύ ωραία να ξυπνάω χωρίς πόνο. Χωρίς τους καρπούς μου δεμένους: να κάνουν τις μελανιές πιο σκούρες. Οι αστράγαλοι μου δεν πονούσαν. Το κεφάλι μου δεν βούιζε.


Ξύπνησα μακάρια.


Όπως και να'χει, δεν ξύπνησα μόνη μου. Φωνές ακουγόντουσαν από το σαλόνι, και αμέσως σηκώθηκα και ακούμπησα το αυτί μου στο ξύλο της πόρτας.


Ήμουν  λίγο κοιμισμένη, με το που έβαλα τα πόδια μου στο πάτωμα ήμουν σε πειρασμό να ρίξω τον εαυτό μου πίσω στο ζεστό κρεβάτι μου, αλλά συγκράτησα τον εαυτό μου από αυτό.


Άκουγα τις φωνές, αλλά έδειχναν να ησύχαζαν.


"Νομίζω έδωσα παραπάνω από αρκετά" άκουσα κάποιον να λέει. "Είναι ένα παραπάνω 'K 'από αυτά που ζήτησες."


"Το ξέρω" κάποιος άλλος είπε, και ακούστηκε κάπως ένοχος "Αλλά χρωστάω σε παραπάνω από ένα άτομο: μόνο διακόσια παραπάνω;"


Υπήρχε ησυχία για ένα δευτερόλεπτο, και μετά άκουσα ένα κλικ. Σαν κάποιος να κλείδωσε κάτι. "Την επόμενη φορά θα μου δώσεις λιγότερα από τον προϋπολογισμό. Διακόσια λιγότερο."


"Εντάξει" η φωνή ήταν άγνωστη. Ήταν διαφορετική. Δεν ήταν κανένας από τα αγόρια. Κάποιος άλλος. Πρέπει να είναι κάποιος από τους άντρες που έλεγε ο Harry ότι θα ερχόταν. "Απλά μην έρθεις στην κακή μου πλευρά."


Και μετά, ακούστηκε ένα άλλο κλικ. Αλλά αυτήν την φορά δεν ήταν σαν τον ήχο της πόρτας ή της βαλίτσας. Ήταν ένας δυνατός κρότος, σαν δυο μέταλλα να συγκρούονταν.


Ένα όπλο.


"Νομίζω ότι είναι λίγο αργά"

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα