Κεφάλαιο 29

1.8K 168 17
                                    

~o πίτσα guy που λέγανε στο προηγούμενο κεφάλαιο... (και πιο παλιά που χτύπησε το κουδούνι όταν ο Harry φίλησε την Evelyn) Ο Sivan;; Θυμάστε;; Αυτός είναι. (φώτο εκεί πάνω) -Β~

~διαβάστε αυτήν σημείωση παρακαλώ x-Alice~

Ξέρω οτι κάνοντας την Gemma να πεθαίνει είναι κάπως περίεργο αλλά ελάτε τώρα, υπάρχουν τόσο χειρότερα από αυτά εκεί έξω, όπου κορίτσια πέφτουν σε βιασμό από τους One Direction, κάποια κορίτσια γράφουν να αυτοκτονεί κάποιο μέλος τον 1D. Είδα κάποιο που ο Zayn είναι έγκυος. (lol  :P -Β.) Είδα κάποιο που ο Harry έβγαινε με μια 13χρονη και αυτός ήταν 30. Εντάξει τώρα. Και η ιστορία μου δεν είναι για την Evelyn και τον Harry που τον ερωτεύεται γιατί είναι καυτός μόνο. Αυτή ίσως ή όχι ίσως της αρέσει ο Harry. Θα το ανακαλύψετε. Αλλά δεν πιστεύω στην αγάπη με την πρώτη ματιά και θεωρώ οτι παίρνει καιρό. Οπότε θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο για αυτά. Ο Harry είναι ένας δολοφόνος, δεν γίνεται να τον ερωτευτεί έτσι απλά σε μερικές εβδομάδες.

Ευχαριστώ για όλα τα καλά σχόλια που παίρνω από εσάς τα πανέμορφα κορίτσια μου.

Θα σας δώσω ένα μπισκοτάκι που τα διαβάσετε όλα αυτά.

-Alice

-:-:-:-:-

4 τραγούδια για αυτό το κεφάλαιο:

CHVRCHES, Gun

One Direction, Right Now

5 Seconds of Summer, Beside You

5 Seconds of Summer, Wherever You Are

-:-:-:-:-

Η Eleanor κράτησε το κεφάλι της στην παλάμη της, παίζοντας με τα δάχτυλα της συνέχεια. Φαινόταν να είναι σε μια βαθιά σκέψη, ακόμη λίγο μπερδεμένη με το όλο θέμα της Gemma, αλλά ο Louis αρνήθηκε να πει και άλλα πράγματα, λέγοντας οτι δεν έπρεπε να είχε πει τίποτα βασικά. Αλλά την εμπιστευόταν, όπως και να έχει ο Harry δεν είναι εδώ, και για αυτό της είπε αυτά τα πράγματα και σε εμένα το ίδιο.

O Louis συνέχεια πατούσε κουμπιά στο τηλεκοντρόλ, ψάχνοντας για κάτι καλό και ψυχαγωγικό να δούμε. Μέχρι τώρα, είδαμε τυχαία τουλάχιστον εφτά καινούργια κανάλια, αλλά επίσης μας πρότεινε να μην τα δούμε, λέγοντας οτι ίσως τα μισά πράγματα στην τηλεόραση να είναι για τον Harry και τα άλλα αγόρια, συμπεριλαμβάνοντας τον Lou.

Τελικά, ο Louis τα παράτησε με θυμό και άφησε την τηλεόραση να παίζει κάποια νέα κανάλια, ξεκάθαρα δεν συνειδητοποίησε οτι υπήρχαν μερικοί χτύποι: κάποιος χτυπούσε την πόρτα.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα