Κεφάλαιο 27

1.6K 178 9
                                    

ΠΟΛΎ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ! ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΆΣΕΤΕ, ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΊΤΕ.

Λοιπόν, εγώ μάλλον θα το αναφέρω κάπου σε αυτήν την ιστορία αλλά ορίστε από τώρα, θα σας χρειαστεί να το ξέρετε από εδώ και πέρα: Σε αυτήν την ιστορία, μερικές φορές μπορεί ίσως να ονειρευτείς να αντιμετωπίζεις την προοπτική του συντρόφου σου (δηλαδή να ονειρευτείς την δική του οπτική γωνία για κάτι ή την άποψη του για κάτι κτλ), και ίσως και αυτοί το ίδιο για εσένα. Και η θεωρία σε αυτήν την ιστορία είναι οτι αυτό το όνειρο θα το έχουν όλοι.

ΚΑΙ ΆΛΛΟ ΈΝΑ ΠΡΆΓΜΑ! ΤΟ TWITTER ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ZerriesGap ΟΠΌΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΆΣΕΤΕ!

ΝΙΏΘΩ ΚΑΚΆ ΠΟΥ ΆΚΟΥΓΑ ΤΟ MIDNIGHT MEMORIES ΌΛΟ ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΏ--ΌΛΟ ΤΟ ΆΛΜΠΟΥΜ ΕΊΝΑΙ ΕΝΤΕΛΏΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ! ΚΑΙ Ο ΘΕΈ ΜΟΥ, Η 1D DAY ΉΤΑΝ ΠΟΛΎ ΑΠΊΘΑΝΗ.

-Alice

-:-:-:-

P.O.V. Μυστηριώδες ανθρώπου:

Ονειρευόμουν μια ζεστή, άνετη οικία ενώ παίρνω δείπνο με την οικογένεια 'μου'. Το παράξενο πράγμα είναι οτι... δεν ήταν οι γονείς μου. Και δεν μπορούσα να δω τα πρόσωπα τους,σαν τα κανονικά όνειρα. Αλλά υπήρχε μια περίεργη αίσθηση του λάθους και την αδικίας σε αυτό το όνειρο, σχεδόν κάτι οικείο, ακόμη και αν δεν θυμάμαι τίποτα από αυτά. Κατέληξα να ξυπνάω και μόνο να συναντιέμαι με άλλο απόλυτο σκοτάδι. Ανοιγόκλεισα τα μάτια μου όταν συνειδητοποίησα οτι ξύπνησα από ένα ηλίθιο όνειρο--ήμουν κουρασμένος από τον θυμό της Nicole και, όσο σκληρό και αν ήταν--μπορεί να το κάνεις και εσύ επίσης--, δεν με ενδιέφερε τίποτα άλλο από ύπνο. Ήμουν επίσης μισό-ξύπνιος, και εξαιτίας αυτής της χάλια δικαιολογίας, αγνόησα αυτό το αλλόκοτο αίσθημα που ένιωθα οτι με παρακολουθούσαν, και βυθίστηκα στο μαξιλάρι μου. Καταφέρνοντας να κοιμηθώ μαζί με τα σκληρά θανατηφόρα βλέμματα κάποιου. Δεν πίστευα στα αλήθεια οτι με παρακολουθούσαν, και δεν το πολυσκεφτόμουν--πάντα αυτό το αίσθημα-- για αυτό πήγα για ύπνο. Κλείνοντας τα γαλάζια μάτια μου, προσπάθησα να πάω για ύπνο, και το πέτυχα.

Το σώμα μου κούνησα όταν τα μάτια μου άνοιξαν απότομα.

Τι παράξενο όνειρο.

Είχα εφιάλτες πολύ πιο τρομακτικούς από ένα αγόρι να σκέφτεται οτι τον παρακολουθούσαν ή οτι να'ναι, για αυτό γιατί το σώμα μου ήταν ιδρωμένο και έτρεμε; Δεν μπορούσα καν να τεντώσω τους μύες μου. Δεν ήξερα γιατί, αλλά όταν σκεφτόμουν για αυτό το όνειρο μου έδινε μια αναγούλα. Και μετά συνειδητοποίησα...

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα