Κεφάλαιο 73

883 128 18
                                    

Παιδιά έχω 70.000+ αναγνώσεις πως στο καλό έγινε αυτό; Σας αγαπώ τόσο πολύ με κάνετε να κλαίω! Αχχχ 7 κεφάλαια ακόμη...

Και 900 followers; *can't breath* Ξεκίνησα με 50!

Επίσης το wattpad δεν με αφήνει να ακολουθήσω άλλους ανθρώπους. Ήθελα να σας κάνω όλους follow  back και τώρα που ακολουθώ 1000 άτομα δεν με αφήνει άλλα αμάν! :(

ΥΣ: Μην με πείτε stalker αλλά μου αρέσει να βλέπω τα προφίλ σας γιατί μου αρέσει να βλέπω τις βιογραφίες προφίλ (αυτό που λέει "σχετικά με εμένα" σε κάθε προφίλ) (κάποιες είναι πολύ καλές βασικά) και τι ιστορίες σας αρέσουν ;)

ΥΣ 2: Ο HARRY ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ!

Ψηφίστε και σχολιάστε :) (η παλιά καλή φράση)

-Βαρβάρα

~~~~

"Πυροβόλησες--πόσες φορές; Δύο; Και οι δύο ήταν ακριβώς ανάμεσα στα μάτια."

Χρησιμοποίησα την άκρη της μπλούζας μου για να σκουπίσω το αίμα που κάλυπτε το μισό μου πρόσωπο . Υπήρχε ένα ξινό αίσθημα στα έντερα μου και ένιωθα κουρασμένη. Με το ζόρι κοιμήθηκα ή ξεκουράστηκα για αυτό ένιωθα νυσταγμένη αλλά τα γεγονότα από πριν με έκαναν να τρέμω και να νιώθω ζωντανή.

"Σύμπτωση," απάντησα στον Harry και γύρισα στην πλευρά μου. Ήμουν ξαπλωμένη στο πίσω μέρος του αμαξιού, προσπαθώντας να κοιμηθώ επειδή ο Harry μου το είπε. Συνειδητοποίησε την έλλειψη ύπνου μου.

Ο Harry γύρισε το κεφάλι του για να με κοιτάξει, όπου μπορούσα να δω τα μάτια του και πάνω. "Ή ήταν το πεπρωμένο σου να σκοτώνεις."

Του έδωσα ένα βλέμμα και αυτός γύρισε την πλάτη του από την άλλη δραματικά σιγανά όλη την ώρα μην αφήνοντας τα μάτια του από πάνω μου.

"Ή," ο Niall μίλησε από το τιμόνι, "μπορεί να είναι ένα πράγμα σε σχέση με τους συντρόφους. Σαν δηλαδή, η επιθυμία του Harry να σκοτώσει περνάει και σε εσένα."

"Αυτό είναι γλυκό, Niall."

"Καλά," ο Ashton μίλησε από δίπλα μου. Η πίσω πόρτα ήταν ανοιχτή και ήταν συγκεντρωμένος να αλλάξει το λάστιχο. "Δεν χρειάζομαι καμία βοήθεια σας. Είμαι εντάξει μόνος."

"Ωραία." ο Niall γέλασε.

Ο Ashton στριφογύρισε τα μάτια του, το βλέμμα του έπεσε σε εμένα. "Εσύ ξέρεις πως να αλλάζεις λάστιχο;" με ρώτησε σαρκαστικά με ένα ίχνος ειλικρίνειας.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα