Κεφάλαιο 64

1.6K 155 29
                                    

Προειδοποίηση 1η// Λόγω των εξετάσεων και των υπερβολικών μαθημάτων δεν θα μπορέσω να ξαναγράψω άλλο κεφάλαιο :'( . Χρειάζεται για λίγο καιρό να συγκεντρωθώ στα μαθήματα μου και φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να ανεβάζω. Λυπάμαι πολύ για αυτό αλλά υπόσχομαι ότι όταν όλα τα δύσκολα τελειώσουν θα τρέξω πίσω στην δουλειά. <3 Σας αγαπώ πολύ, ευχαριστώ για όλα και ευχαριστώ επίσης για την κατανόηση. Τα λέμε <3 :)

Προειδοποίηση 2η // μην διαβάσετε αν νιώθετε άβολα. { ;-) }

Και επίσηηηηςς ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ

ΟΜΓ ΑΠΛΑ ΟΜΓ

Ο ΧΑΡΡΥ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΔΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΧΧΧΧ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΝΩΜΕΣ!!

-:-:-:-

Οι πόρτες του ασανσέρ άνοιξαν και ένα κορίτσι στεκόταν εκεί, κοιτάζοντας μας. Άβολα μπήκε μέσα και στάθηκε στην δεξιά γωνία.

Ο φίλος του Harry από ότι φαίνεται μας έκλεψε τις πετσέτες, για αυτό το ασανσέρ ήταν γεμάτο με νερά. Και το ίδιο και ο διάδρομος. Ναι, είμαστε οι ένοχοι για όλα.

Όταν πήγαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ο Harry μου είπε να κάνω ένα γρήγορο μπάνιο για να κάνει και αυτός μετά. Μετά από 3 λεπτά στο μπάνιο--ένα ρεκόρ για εμένα-- ο Harry ήταν ο επόμενος, για αυτό κάθισα στο σαλόνι βλέποντας Μπομπ Σφουγγαράκη στην τηλεόραση.

Ήμουν αραγμένη στον καναπέ με τζιν, με τέτοια ζέστη, αλλά τι να κάνω αφού επειδή μου είπαν να μην κρατάω πολλά 'σκατά'  και αυτά ήταν όλα που είχα, συν το ότι η μπλούζα δεν ήταν καν δική μου. Το κλιματιστικό ήταν ανοιχτό, επίσης.

 Ο Harry μπήκε μέσα με μία πετσέτα στα χέρια του, στεγνώνοντας τα μαλλιά του και τίποτα άλλο, ακόμη και αν η πετσέτα ήταν αρκετά μακριά για να φτάσει μέχρι και τους μηρού του.

"Σε πειράζει;" ρώτησα και έτριψα το μέτωπο μου.

"Όχι, εσένα σε πειράζει;" ρώτησε.

"Ναι."

Με κοίταξε. "Αυτή είναι η μπλούζα μου."

"Δεν έχω κάτι άλλο.", είπα. "Μόνο αυτό το φούτερ."

"Δεν σου είπα να το βγάλεις." έφυγε μουρμουρίζοντας κάτι που δεν άκουσα.

"Πεινάω." είπα στον εαυτό μου και πήγα στην κουζίνα. Ο Harry αγόρασε--*έκλεψε ίσως--μερικά πράγματα σαν ψωμί, τυρί, ντομάτες, πατατάκια και τα λοιπά.

"Evelyn." ο Harry γύρισε, φορώντας ένα υφασμάτινο σορτσάκι. "Υποτίθεται ότι θα κάνεις τα σάντουιτς μετά που θα γαμηθούμε."

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα