Κεφάλαιο 4

2.5K 255 21
                                    

Ανησυχούσα και χτυπιόμουν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου αλλά ο σύντροφος μου με αγνοούσε, μιλώντας στο τηλέφωνο με κάποιον για πληρωμές.


Το στέρνο μου κουνήθηκε γρήγορα, ασταθείς ανάσες όσο εγώ κοίταγα τον χώρο. Κατάφερα να βγάλω το ύφασμα που είχε καλύψει τα μάτια μου προς τα κάτω στον λαιμό μου αλλά η κολλητική ταινία παρέμενε στο στόμα μου και τα χέρια μου δεμένα με τις χειροπέδες ακριβώς μπροστά μου. Το σώμα μου έτρεμε και ποτέ δεν έχω νοιώσει πιο φοβισμένη.


Το αμάξι έκανε μια μεγάλη στροφή, κάνοντας με να γλιστρήσω πάνω σε κάτι που με πόνεσε από κάτω μου. Μούγκρισα μέσα από την ταινία που ήταν στο στόμα μου, και πήγα λίγο πιο πέρα μόνο για να ανακαλύψω ότι ήταν ένα λουκέτο που ήταν κλειδωμένο εκεί και υπήρχε και μια μεταλλική λαβή που ήταν κολλημένη στην μια μεριά. Κάθισα εκεί που από ότι φαίνεται είναι σαν καταπακτή,ποιο πιθανών να μεταφέρει όπλα. Άρχισα να αναρωτιέμαι με τι είδος άτομο ήμουν μαζί ενώ μια ολόκληρη ώρα πέρασε μέσα σε ένα αυτοκίνητο.


Κουράστηκα να κουνιέμαι τόσο πολύ αλλά δεν σταμάτησα από το να βρω κάτι χρήσιμο. Φυσικά, δεν έχω τόση τύχη. Το αγόρι στο αμάξι μόλις παρατήρησε τους δυνατούς ήχους στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του.


Ένιωσα απογοήτευση και κατρακύλησα ενάντια στο πίσω μέρος των καθισμάτων, νοιώθοντας τα μάτια μου να πονάνε. Αλλά είπα στο εαυτό μου όχι, αυτή δεν ήταν η ώρα για να κλάψω. Είχα λίγη γνώση για το πως να αντιμετωπίζω τέτοιου είδους καταστάσεις σαν αυτές. Δεν ήμουν πολύ των ταινιών και των παιχνιδιών που θα μπορούσαν βασικά να σε μάθουν μερικά πράγματα.


Το αμάξι σύντομα πήγαινε πιο σιγά μέχρι που σταμάτησε και άκουσα τον ήχο της πόρτας του αυτοκινήτου να ανοίγει και να κλείνει. Πατημασιές, και μετά η πίσω πόρτα άνοιξε.


Τα μάτια μου πλάτυναν για να δω το πρόσωπο του.


Με κοίταξε ανέκφραστα. "Πως κατάφερες να βγάλεις την μπαντάνα από τα μάτια σου;" ρώτησε. Η φωνή του ήταν βαθιά.


Του σήκωσα τα φρύδια μου και τα μάτια του πήγαν στην κολλητική ταινία του στόματος μου. Κούνησε τα μάτια του και έβαλε τα χέρια του στην πίσω του τσέπη, βγάζοντας έξω ένα μαχαίρι τσέπης. Το άνοιξε, και το έδειξε προς εμένα.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα