Κεφάλαιο 52

1.9K 183 36
                                    

Χρειάζεται να σας πω κάτι:

 είστε πανέμορφες και σας αγαπώ τόσο μα τόσο πολύ επειδή είστε όλες απλά τέλειες και εγώ σαν Zayn Girl σαν λέω ότι ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ! Εντάξει, γεια!

-Alice

-:-:-:-

~

Πάρα πολύ μεγάλο κεφάλαιο (παίζει να είναι το μεγαλύτερο), διαβάστε προσεχτικά γιατί δεν πρέπει να χάσετε τίποτα. 

-Βαρβάρα

-:-:-:-

Το μέρος που κατέληξα ήταν τόσο διαφορετικό από αυτό που είδα μέσα τον Liam.

Οι τοίχοι μπορεί να ήταν μια φορά τσιμεντένιοι, αλλά κάποιος είχε ενώσει σανίδες μαζί για να φτιάξει έναν ξύλινο τοίχο. Λίγο φως εμφανίστηκε από μία γωνία πίσω από τα ξύλα αλλά δεν φαινόταν πολύ.

Το σώμα μου ήταν άκαμπτο και αδύναμο, δεν μπορούσα να κουνηθώ πολύ. Τα μαλλιά μου είχαν κολλήσει στον λαιμό μου και η ζέστη στο δωμάτιο με έκανε να ιδρώνω. Στο δωμάτιο υπήρχε σάπιο ξύλο και βρώμικο νερό παντού, που σχεδόν παραλίγο να χάσω την φωνή μου.

Ένιωθα κουρασμένη--τόσο κουρασμένη. Τα χέρια μου αρνούνταν να με βοηθήσουν να σηκωθώ, το κεφάλι μου πονούσε και ο λαιμός μου ήταν τόσο στεγνός.

Μια φωνή ακούστηκε μέσα από το σκοτάδι γρήγορα, σιγανοί ήχοι που δεν μπορούσα να αναγνωρίσω. Αντρική φωνή, αν κρίνω σωστά. Μπορούσα να ακούσω και άλλη μια φωνή που ούρλιαζε και μούγκριζε μέχρι που ένας από αυτούς μίλησε.

"Αρκετά!" μια φωνή πετάχτηκε, και ακούστηκε σαν κάποιου η μπουνιά να ενώθηκε με το ματωμένο πρόσωπο κάποιου άλλου με έναν χτύπο. "Βγάλε τον σκασμό! Θέλεις κι'άλλο; Ε;" 

Κάποιου η αναπνοή ήταν τραχιά και δυνατή.

"Αυτό νόμιζα και εγώ," η ίδια φωνή γέλασε. "Είναι εδώ για να σε σώσει, όχι εσύ αυτήν." 

Μια φωνή μουρμούρισε κάτι αθόρυβα, και αναστέναξα κουρασμένα. Τα μάτια μου έκλεισαν με δύναμη.

Ο άντρας ψιθύρισε κάτι που δεν μπορούσα να ακούσω, και μετά άλλη μια φωνή: "Δοκίμασε με," ανέπνευσε ένα δευτερόλεπτο μετά και άλλο ένα δυνατό χτύπημα ακούστηκε ξανά.

Κάτι άλλο επίσης ακούστηκε, ακολουθώντας μετά ένα δυνατό μπουμ  ηχώντας σε όλους τους τοίχους. Μου κόπηκε η ανάσα και έκατσα, τρέμοντας.

"Είναι ξύπνια," κάποιος ψέλλισε.

Κράτησα την αναπνοή μου και αγκάλιασα τα γόνατα μου στο στέρνο μου. Τα αυτιά μου κουδούνιζαν από τον δυνατό ήχο και οι μύες μου απλά δεν μπορούσαν να χαλαρώσουν.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα