Κεφάλαιο 11

1.7K 206 9
                                    

ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το κεφάλαιο είναι μικρό (ευτυχώς θεέ μου-Β)


ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΖΗΤΗΣΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΗΡΑ 30 ΣΧΟΛΙΑ. ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΨΗΦΟΥΣ. (τώρα έχει περίπου 3.000 σχόλια και 10.000 ψήφους... το κάθε κεφάλαιο...:) -Β)


ΠΕΘΑΙΝΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σας αγαπώ τόσο πολύ-είστε πολύ τέλειες και όμορφες (και για σας μιλάει ελληνάκια μου-Β)


Απλά μερικές ενημερώσεις για τα αγόρια στην ιστορία: Ο Louis είναι στον δρόμο για εδώ ενώ τα αλλά αγόρια είναι στο ξενοδοχείο και ο Liam στο γυμναστήριο.


-Alice


~:~:~:~:~:~:~:~


Στα προηγούμενα επεισόδια του Redemption: (Evelyn's POV)


Κάτι απλά έγινε με αυτόν,και ξαφνικά πήρε το χέρι μου με ένα θανατηφόρο βλέμμα. Ότι και να του έλεγα, αυτός απλά δεν με άφηνε-απλά συνέχισε να με τραβάει προς το δωμάτιο.


Τι συμβαίνει με αυτόν; Ήμουν στην μέση που έβλεπα κάτι! Ο Harry πρέπει να μάθει να σέβεται. (Αυτό είναι αδύνατον) σκέφτηκα.


Έκανα κάτι λάθος; Δεν είπα τίποτα.


Μήπως νόμιζε οτι προσπάθησα να φύγω; Δεν θα προσπαθήσω τίποτα μέχρι να ξεχάσει οτι θέλω να φύγω. Ίσως σε μερικές μέρες. Δεν θα μείνω εδώ, όσο και ευγενικός να ήταν αυτός ο ξένος. Έχω σπίτι. Όλοι θα νομίζουν ότι είμαι νεκρή ή κάτι.


Ο Harry με έσπρωξε γρήγορα στο δωμάτιο που είχα ξυπνήσει πριν. Κοίταξα τριγύρω μέχρι να τον δω να μπαίνει μέσα, να κλείνει την πόρτα με ένα 'κλικ' και να την κλειδώνει από πίσω του.


Τον είδα σιγανά όπως ακούμπησε το μέτωπο του στην πόρτα με ορθάνοιχτα μάτια και κατσουφιασμένα φρύδια. Και μετά κατέβασε τους ώμους του και ένας ήχος ξέφυγε από τα χείλια του, τα μάτια του έκλεισαν αργά.


Οι κόρες των ματιών του ανεβοκατέβαιναν όπως έβηξε δυνατά, καθαρίζοντας τον λαιμό του.


Τα μάτια του Harry άνοιξαν και στα αλήθεια ανέπνευσα υπερβολικά δυνατά στο πόσο σκοτεινά ήταν τα μάτια του. Το όμορφο πράσινο είχε χαθεί και τώρα είχε αντικατασταθεί —τώρα κούφια και κενά. Κρατώντας επιθετικότητα και πάθος και...λύπη;

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα