Κεφάλαιο 43

1.9K 172 17
                                    

(το gif είναι ο Luke Hemming τον οποίο θα έχουμε στο κεφάλαιο σήμερα :)-Β.)

Το σώμα μου η΄ταν ακόμη εντελώς παγωμένο, οι μικροί, αναστεναγμοί από πανικό που έκανα ήταν οι μόνη με με απέτρεπαν να μοιάζω με άγαλμα. Τι στο διάολο.

Ο Harry ανοιγόκλεισε τα μάτια του και γύρισε την προσοχή του στην Holly όταν αυτή άγγιξε την μπλούζα του. Κοίταζα και τους δύο τους, όπως οι φιγούρες τους σιγανά μετακινήθηκαν. Ο Harry πρώτος και η Holly από πίσω πήγαιναν προς μία μεριά--προς την δικιά μου. Η Holly τον κοίταξε με έκπληξη και γρήγορα ακριβώς πίσω του, σχεδόν κολλώντας πάνω του και τον ρώτησε κάτι, το πιγούνι του έδειξε προς τα εμένα.

Η Holly πάγωσε για ένα δευτερόλεπτο και απομακρύνθηκε λίγο από τον Harry. Φυσικά, γέλασα λίγο από μέσα μου.

"Γεια, Tyler." ο Finn σηκώθηκε από το τραπέζι του για να δώσει το χέρι του στον Harry χαιρετώντας τον. Δεν κοίταξα από πίσω μου αλλά ένιωσα την ένταση μεταξύ της Holly και εμένα, και ένιωσα την ζεστασιά που ερχόταν από το σώμα του Harry όταν ήρθε προς τα εμάς και έδωσε το χέρι του στον Finn. Σε ένα σημείο το στομάχι του ακούμπησε τον ώμο μου και  τραβήχτηκα μακριά. Το συνειδητοποίησε. "Θα έρθεις στο μπάσκετ αργότερα; Όλοι θα παίξουμε μετά την προπόνηση."

"Um," η βραχνή φωνή του Harry είπε, και γύρισα και τον είδα να ρίχνει μια ματιά προς την αδερφή μου, "ναι, γιατί όχι;" ο Harry είναι τόσο μπερδευτικός: αν είναι εδώ για την αδερφή μου, γιατί με φίλησε εκείνη την νύχτα όταν ήταν αυτή πάνω και εμείς στην κουζίνα; Αν προσπαθούσε να με κάνει να ζηλέψω, δούλευε, μόνο επειδή είναι ο σύντροφος μου και υποτίθεται οτι είναι το μόνο άτομο που πρέπει να αγαπάω. Αν σε έπιαναν να παντρεύεσαι ή να βγαίνεις ή έστω να σου αρέσει θα σου έδιναν πρόστιμο ή κάποια άλλη τιμωρία. Ήταν παράνομο, αλλά κανέναν δεν τον πιάνουν. Ο Harry δεν ακολουθεί τους κανόνες, έτσι; Εγώ που κάνω παρέα με τον Finn δεν σημαίνει οτι μου αρέσει αναγκαστικά, για αυτό δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό.

"Η Evelyn θα είναι μαζί μας σήμερα. Έχετε οι δύο σας γνωριστεί;" ο Finn έδειξε τους δυο μας, περιμένοντας έναν από εμάς να ανταποκριθεί. Όταν δεν απάντησα, ο Harry βρήκε μια ιδέα. Οι άνθρωποι που κάθονταν από πίσω μας περίμεναν να ακούσουν την συζήτηση μας. 

Καθάρισε τον λαιμό του. "Ναι. Ναι έχουμε." του έδωσα ένα παράξενο βλέμμα αλλά όταν τον είδα να με κοιτάζει το ίδιο παράξενα, γύρισα από την άλλη. Ένιωσα την Holly να κουνιέται λίγο από πίσω μου.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα