Κεφάλαιο 65

1K 140 14
                                    

Ξέρω ότι είπα ότι θα βάλω μετά τις εξετάσεις αλλά εντάξει σχεδόν τελείωσαν και έχω περισσότερο χρόνο τώρα :)

Ξεχωρίστε τα πλάγια γράμματα με τα απλά. Τα πλάγια γράμματα είναι ακριβώς η συνέχεια του προηγούμενου κεφαλαίου. Δηλαδή ακριβώς η επόμενη πρόταση.

~

//5 μέρες πριν το ατύχημα//

Το δωμάτιο ήταν σκοτεινό όταν ξύπνησα, οι παχιές κουρτίνες έκοβαν το φως που ερχόταν από το μπαλκόνι.

"Είναι εντάξει." μουρμούρισα και έβαλα τα χέρια μου κάτω από την κουβέρτα. Τα χείλια του Harry ενώθηκαν και κατέβασε το κεφάλι του.

"Όχι, όχι ακριβώς." είπε με κρύα φωνή. "Βρίσκω το να πληγώνουμε τους εαυτούς μας είναι  τόσο σημαντικό όσο και η ψύχωση."

Κατάπια το σάλιο μου και κοίταξα την κουβέρτα, μη θέλοντας να τον κοιτάξω. Ήταν υπερβολικά ήρεμος. Θα τον προτιμούσα να μου ούρλιαζε.

"Τι σε έκανε να το κάνεις;" ρώτησε σιγανά.

"Δεν θέλω να το συζητήσω," είπα. "Δεν είναι καν σημαντικό, εντάξει;"

Στριφογύρισε τα μάτια του. "Βασικά, είναι περισσότερο σοβαρό από ότι νομίζεις, Evelyn,"  είπε πίσω.

"Harry, παρακαλώ;" μουρμούρισα.

"Ειλικρινά, χρειάζομαι να ξέρω τι σε έκανε να δημιουργήσεις πόνο στον εαυτό σου." είπε και έδειξε το χέρι μου. "Ήταν εγώ; Ήταν επειδή σε πίεσα στην ζωή με πόνο και δολοφονίες;"

"Επέλεξα αυτήν την ζωή επειδή σε αγαπώ, χαζέ." φώναξα.

Το χέρι του Harry τεντώθηκε πάνω στην μέση μου, το πρόσωπο του χώθηκε μέσα στο μαξιλάρι από πίσω μου. Μπορούσα να ακούσω τις μαλακές ανάσες του από πίσω μου. Κοίταξα στο δωμάτιο, το μόνο φως ερχόταν από την τηλεόραση--που είχε ξεχαστεί να κλείσει--και το ψηφιακό ρολόι στο δωμάτιο του. Έλεγε 7:02 π.μ.

"Αλήθεια;" ο Harry είπε δυσπιστία.  "Επειδή σου έδωσαν την απόφαση να γίνεις μια φυγά;"

"Θα μπορούσα να είχα μιλήσει στην αστυνομία ή κάτι," είπα, σφίγγοντας τα χέρια μου σε μπουνιές. "Μπορεί να είσαι ικανός να ξεφεύγεις με μερικά πράγματα αλλά δεν είναι τόσο ηλίθιοι όσο νομίζεις, ξέρεις. Θα μπορούσα να είχα πει κάτι σε αυτούς. Θα μπορούσα να είχα πει κάτι στους γονείς μου πριν από εσένα."

"Όχι, δεν μπορούσες," επέμεινε.

"Ορκίζομαι θα μπορούσα," ψιθύρισα. "Δεν το έχεις ποτέ σκεφτεί; Δεν είσαι πιο έξυπνος από αυτούς, θα μας έπιαναν πιθανών κάποια μέρα."

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα