Κεφάλαιο 50

1.6K 159 18
                                    

Γρήγορη σημείωση: Χρειάζεται να καταλάβετε αυτό το κεφάλαιο. Μπορεί ίσως να μπερδευτείτε αλλά θα τα καταλάβετε όλα στο επόμενο.

-Alice

-:-:-:-

Ακολούθησα τον Jackson πάνω στις σκάλες και ο καθένας μπήκε στο δωμάτιο του. Σχεδίαζα να πάω να ξαπλώσω στο κρεβάτι μου όπως έμπαινα αλλά βρήκα κάποιον άλλο να κάθετε εκεί όταν άνοιξα την πόρτα.

"Μαμά." έκατσα στην καρέκλα και έριξα την πλάτη μου πίσω. "Όχι τώρα." το κεφάλι μου πονούσε μόνο απλά που περπάτησα τις σκάλες.

"Αλλά δεν ήξερες καν τι ήθελα να πω," κλαψούρισε θυμωμένα και εγώ σηκώθηκα.

"Δεν. Με. Νοιάζει. Είχα μια πολύ μεγάλη μέρα." γκρίνιαξα.

"Τι σου μπήκε στο μυαλό Evelyn;" η μαμά μου με μάλωσε. Σηκώθηκε και έκλεισε την πόρτα πριν έρθει ξανά πίσω. "Δεν μου είπες για  χορό του Σεπτεμβρίου,παρεμπιπτόντως ."

"Huh? Oh." δεν θα μπορέσω να πάω ακόμη και να ήθελα, που αν ήμουν ειλικρινής ήθελα. "Το ξέχασα."

"Σίγουρα το ξέχασες. Ήθελες να πας κρυφά και σε άλλο ένα πάρτυ;" η φωνή της δεν ήταν ακριβώς κρύα.

"Με άφησες να πάω εκείνη την νύχτα," απάντησα. Έπρεπε να το αναφέρει αυτό τώρα; Έχει περάσεις αρκετός καιρός, με το να το ξεχνάω με κάνει να νιώθω πιο βολικά.

"Μου είπες ότι είναι ένα πάρτυ γενεθλίων.

"Τι είναι αυτό;" έδειξα σε κάτι μαύρο που κρεμόταν σε μία κρεμάστρα στην πόρτα μου.

"Απλά, ξέρεις, σε περίπτωση που ήθελες να πας." είπε και έβγαλε το μαύρο απαλό αντικείμενο από την κρεμάστρα και το τοποθέτησε στο κρεβάτι.Είχε πάνω του ένα προστατευτικό μαύρο κάλυμμα οπότε δεν μπορούσα να δω αλλά ήταν σίγουρα ρούχο.

"Γιατί με αφήνεις να πάω σε ένα πάρτυ μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει, και αυτά είναι όλα που μου είπες;" συμπεριφερόταν σαν τον Harry με όλες αυτές τις αλλαγές της διάθεσης της.

"Αυτό δεν είναι ένα από αυτά τα πάρτυ: το κάνει το σχολείο. Συν το ότι δεν θέλω να είσαι κλεισμένη στο σπίτι όλη την μέρα, τώρα που...Τέλος πάντων." τώρα που η καλύτερη μου φίλη δεν ήταν τριγύρω. "Οπότε δεν είναι αυτός ο χορός που πρέπει να πας με αγόρι;" 

Κοκκίνισα. "Um, ναι."

"Υπέροχα, τότε θα πρέπει να βρεις ραντεβού. Όλοι σου οι συμμαθητές, οι καθηγητές, ο αδερφός σου και το αγόρι που ζει στον απέναντι δρόμο θα σε θέλουν για ραντεβού τους." χαμογέλασε. "Καιιιι...σου πήρα και καινούργιο κινητό!"

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα