Κεφάλαιο 68

979 131 18
                                    

//4 μέρες πριν το ατύχημα//

Όταν ξύπνησα--η ώρα ήταν 2:31 μ.μ. επειδή αποκοιμήθηκα στις 4 το πρωί, νιώθοντας χάλια και όλα--σηκώθηκα από το κρεβάτι και γύρισα να δω αν ο Harry ήταν εδώ, ξαπλωμένος δίπλα μου και εντάξει. Δεν ήταν εδώ.

Αναστέναξα και έριξα το κεφάλι μου στο μαξιλάρι. Κοίταξα στο ταβάνι και αναρωτιόμουν γιατί ο Harry δεν μου έστειλε τουλάχιστον μήνυμα--στο δικό μου κινητό, όχι σε ένα παιδί που το ψευδώνυμο του ήταν Σεξ--και όχι να με αφήσει να ανησυχώ.

Νόμιζα ότι άκουσα ήχους στο άλλο δωμάτιο αλλά το αγνόησα. Βλέπω πράγματα, που αυτό με τρομοκρατεί--ακόμη και αν έκρυβα τον φόβο από τον εαυτό μου--και ότι αυτό πρέπει απλά να ήταν κάτι που δεν συνέβη. Αλλά οι ήχοι ακούγοντας σαν χτύποι της πόρτας και οι χτύποι της πόρτας μπορούσαν να ήταν ο Harry Styles για αυτό σηκώθηκα από το κρεβάτι και πήγα προς την πόρτα.

Ένιωσα ένα παράξενο αίσθημα στο στομάχι μου όταν άνοιξα την πόρτα. Το αγόρι από εχθές ήταν εκεί, γέρνοντας στην πόρτα. Έκανα ένα βήμα πίσω, συνειδητοποιώντας ότι ήταν υπερβολικά κοντά.

"Χέι," είπε απλά, η φωνή του σιγανή.

"Γεια σου."

"Λοιπόν," κοίταξε κάτω στα παπούτσια του. "Ο Harry δεν φεύγει από το νοσοκομείο αν δεν περάσουν μερικές μέρες. Θέλεις να έρθεις να τον δεις;"

Σταμάτησα να αναπνέω για ένα λεπτό. "Τ-τι;" τραύλισα. "Είναι στο νοσοκομείο;"

Κατσούφιασε. "Δεν σου είπαν;" είπε και ίσιωσε την στάση του, και στεκόταν τώρα ένα κεφάλι πιο ψηλός από εμένα. "Είναι εκεί από εχθές."

"Τι στο διάολο, δεν μου είπαν τίποτα." κλαψούρισα θυμωμένα, νιώθοντας δάκρυα στα μάτια μου. "Είναι καλά;"

"Δεν...δεν είμαι σίγουρος." τα μάτια του κοίταξαν αριστερά και μετά πίσω πάνω σε εμένα. "Θα είναι εκεί για λίγο. Ήταν αρκετά σοβαρό. Μπορείς να...πας να τον δεις."

Αναστέναξα και κοίταξα το πάτωμα. "Τι συνέβη;"

"Τον μαχαίρωσαν από πίσω," το αγόρι είπε και σήκωσε τους ώμους του. "Προσωπικά, νομίζω ότι δεν ήταν και τόσο άσχημα."

"Ποιος στο διάολο ήταν;" απαίτησα να μάθω. Ανοιγόκλεισε τα μάτια του και χαμογέλασε.

"Ας πάμε να τον επισκεφτούμε," πρότεινε.

"Μόλις ξύπνησα και δείχνω απολύτως χάλια." χρησιμοποίησα την πρώτη δικαιολογία που μου ήρθε στο κεφάλι.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα