Κεφάλαιο 72

978 124 3
                                    

Οποιοσδήποτε ήταν έξω έσκυψε γρήγορα στον ήχο του όπλου.

Άκουσα μια κραυγή και το αμάξι του Harry άρχιζε να κινείται μπροστά.

Ο Harry έπιασε το χέρι μου και με τράβηξε μακριά από τα φώτα των εισβολέων. Με έσπρωξε στο πίσω κάθισμα και ακολούθησε, χτυπώντας την πόρτα του αμαξιού από πίσω μας.

"Πάτα γκάζι!" φώναξε στον Ashton που τώρα ήταν στην θέση του οδηγού και το αμάξι πέταξε μπροστά.

"Σκατά," ο Niall έβρισε και πήδησε στην θέση δίπλα μου, κρατώντας μια λεπτή βαλιτσούλα. Χρησιμοποίησε τον αντίχειρα του και γύρισε τον κωδικό βάζοντας τον, μετά το πάτησε για να ανοίξει που εμφάνισε δύο όπλα. "Πάρε ένα, γρήγορα."

Ο Harry ήρθε προς τα εμένα και έβγαλε ένα έξω. Έπιασε ένα κουτί σε μέγεθος περιοδικού και παίρνοντας μερικές σφαίρες γέμισε το όπλο του. Γύρισε από την θέση του και πήγε στην ηλιοροφή του αμαξιού την οποία δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι υπήρχε γιατί ήταν κλειστή στην αρχή.  

"Περίμενε, περίμενε, περίμενε," ο Ashton φώναξε. "Όχι τώρα! Άσε με να προσπαθήσω να γυρίσω από την άλλη!"

"Όχι, χρειάζεται να τους πυροβολήσω τώρα γιατί αλλιώς θα συνεχίσουν να μας ακολουθούν," ο Harry είπε με δυνατή φωνή. Ακούμπησε το όπλο στην οροφή του αμαξιού και εκτόξευσε μια σφαίρα. Χτύπησε στον καθρέφτη του άλλου αμαξιού ακριβώς πριν ο εχθρός ρίξει μια ντουζίνα σφαίρες με την πρώτη. Οι σφαίρες χτύπησαν την δεξιά πλευρά του οχήματος μας κάτω δεξιά, σπάζοντας το φως.

Σκόπευαν να σκοτώσουν τον Ashton πρώτο για να σταματήσει το αμάξι.

"Έχουν ηλίθια πολυβόλα," ο Niall είπε και έβρισε. Δίστασε αλλά μετά γύρισε και πήγε στο πίσω μέρος του αμαξιού.

"Τι στο διάολο κάνεις;" ο Harry φώναξε. Άλλος ένας ψεκασμός από σφαίρες χτύπησαν το όχημα. Το αμάξι αναπήδησε, ταλαντευόταν κάθε δύο δευτερόλεπτα. Χτύπησαν την ρόδα μας.

"Ώρα να φέρουμε τα μεγάλα όπλα," ο Niall είπε και χτύπησε το κεφάλι του πάνω μου. "Κυριολεκτικά." Θα τον χαστούκιζα εκείνη την στιγμή αλλά άλλος ένας γύρος από σφαίρες χτύπησε το πλάι από το βαν μας όπως ο Ashton γύρισε το αμάξι αριστερά χωρίς να μπορεί να το ελέγξει εξαιτίας του σκασμένου λάστιχου.

"Δεν θα τα καταφέρουμε!" ο Ashton ούρλιαξε. Έδειχνε υπερβολικά τσαντισμένος.

"Μείνε χαμηλά, Evelyn," ο Harry είπε και ακούστηκε εκπληκτικά χαλαρός όπως πυροβολούσε με το όπλο του το άλλο όχημα, οι φλέβες είχαν πεταχτεί στο δέρμα του, οι δικέφαλοι του είχαν τεντωθεί. Ο Niall ήταν ακόμη απασχολημένος προσπαθώντας να πάρει τα μεγαλύτερα όπλα από όπου στο διάολο και αν τα κρατούσε.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα