Κεφάλαιο 54

1.5K 178 129
                                    

ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΣΤΟ FANFICTION ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΡΙΣΤΕ ΝΩΡΙΣ UPDATE! ΑΧΧ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!

Ομως:

Καταρχήν, καταλάβατε οτι η Evelyn σκότωσε εκείνον τον κοκαλιάρη τύπο έτσι δεν είναι; Εσωσε την ζωή του Liam.

 Δευτερων και σημαντικότερο. Το ξέρω ότι η Aλice δεν το λέει αυτό αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ. Χρειάζεται να σας προειδοποιήσω:

Αυτό το κεφάλαιο λογικά δεν θα σας αρέσει και πιθανών να πάθετε καμιά μικρή καρδιακή προσβολή αλλά δεν πειράζει, πάρτε μια βαθιά ανάσα και διαβάστε προσεχτικά και μην χάσετε πρόταση γιατί αν δεν καταλάβετε την κάτσαμε. 

-Βαρβάρα

~

"Δεν ήξερα τι είχα μέχρι που μου έφυγε."

-Shrek

-

-Alice

-:-:-:-

"Harry;"

Το κεφάλι του γύρισε και κοίταξέ το δικό μου. Τα μάτια του κενά, το σώμα του ακίνητο. Με κοίταζε με απάθεια.

Το στόμα μου ήταν ανοιχτό για μερικά λεπτά όσο σκεφτόμουν να ρωτήσω ή όχι τις ερωτήσεις που ήταν στο κεφάλι μου. Αναστέναξα και γύρισα και κοίταξα προς την οροφή.

"Είσαι καλά;" με ρώτησε μετά από μερικά λεπτά.

"Ήμουν βασικά έτοιμη να σε ρωτήσω το ίδιο πράγμα." ανοιγόκλεισε τα μάτια του και εγώ κατσούφιασα. Κατάπια το σάλιο μου και έπαιξα τους αντίχειρες μου. Το βλέμμα του ήταν υπερβολικό. "Εννοώ...φαίνεται να πονάει."

Μετακινήθηκε από την θέση του στο κρεβάτι και κοίταξε κάτω στο γυμνό του στέρνο, και το αίμα ξεχείλιζε από την γάζα που ήταν στο στομάχι του ακριβώς κάτω και μπροστά από τα πλευρά του.

Το πρόσωπο του Harry είχε ένα ανθυγιεινό χλόμιασμα, εκτός από το μοβ χρώμα κάτω από το αριστερό του μάτι, όπως και να έχει. Επίσης και το ξερό αίμα που ήρθε από κάπου στο κεφάλι του και κάτω στο πλάι του προσώπου του. 

"Είμαι καλά." οι βλεφαρίδες του έκλεισαν.

"Πεθαίνω της πείνας," γκρίνιαξα και σήκωσα τα σεντόνια πάνω για να ελέγξω την πληγή μου. Κάτι άσπρο έκρυβε το μέρος της μέση μου στο πλάι, εκεί που το μαχαίρι έκοψε το δέρμα μου αρκετά βαθιά--ακόμα και αν ο λόγος που λιποθύμησα εχθές ήταν ότι έπαθα κρίση πανικού ή κάτι τέτοιο σαν αυτό.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα