Capítol 19, 16a part: Sigma. Tot és qüestió d'eleccions.

15 4 0
                                    


Continuació 13 de desembre de 2010

Era una tarda especialment agradable. Van passejar amb parsimònia entre aquella teranyina de carrers il·luminats per un esclat de llums nadalenques, amb els aparadors atapeïts de gènere atractiu als sentits: sobretot el de la vista que venia a ser una mena de conillet d'índies experimental , el qual t'acabava engalipant amb el consegüent desig de posseir aquell objecte. Era un escenari seductor, fet a posta per incrementar la necessitat de consum. Arreu anaven topant amb gent com ells que a mesura que deambulaven per aquell escenari multicolor d'imatges i aromes s'anaven carregant de bosses atapeïdes de regals per a ells o per als seus. La Isabel i en Felip, com la majoria, van seguir la ruta marcada entrant a les més importants boutiques del poble, que es van esforçar a buidar-los les prestatgeries de mitja botiga per tal de satisfer els desitjos d'aquella parella que es notava que disposaven de diners a cabassos per gastar. M'agraden els vestits provocatius _ va precisar ell en una botiga de roba de senyora de certa categoria. Com que pagava, es donava el dret d'exigir el que s'avingués amb el seu gust personal. Dret que no li va discutir ningú òbviament. La Isabel somreia superada per tanta generositat mentre la dependenta li anava traient tants models de vestits com fossin necessaris per acomplir la venda final. Per acabar d'arrodonir el dia, parada obligatòria a la principal cotilleria del poble que destacava pels amplis i lluminosos aparadors on exposaven mercaderia d'alt voltatge, només per a gent de mentalitat molt oberta. Tocava entrar-hi i fer la darrera despesa de la tarda: camises de dormir transparents, combinacions de sostenidors i calcetes poc discrets , sobretot molt vistosos visualment.

- Satisfeta? _li va preguntar en Felip de retorn cap a la metròpoli.

- Tu diràs! Ets tan esplèndid! No com en Jaume que és un rata. Mai té un detall amb mi! No sé per què li tinc tanta estima! _ llavors va afegir amb veu melosa._ Què et sembla si passem de nou pel piset? Podria estrenar alguna de les combinacions... _ va suggerir provocadora. Li encantava seduir-lo constantment.

L'home se la va mirar encantat.

- Podries posar-te el conjunt vermell amb mitges i lligacames negres . Ah, sobretot amb les sabates de taló d'agulla posades.

La Isabel va riure mentre l'acariciava per sota del jersei.

- Que fort, jo també ho tenia en ment!

Continuarà...

La de  la foto és la Isabel.

Cada vegada que respiresWhere stories live. Discover now